Verdict tragic pentru celebra cântăreață Celine Dion! Ce i-au descoperit medicii și care este starea ei de sănătate actuală

Author: Alice Popescu
Actualizat: 27 oct 2022, 02:35

Celine Dion este tintuita la pat

Sursa: Hepta

Vesti triste vin de pe continentul american in legatura cu celebra artista Celine Dion!

In urma cu putin timp, Celine Dion a anuntat ca isi anuleaza turneul nord-american pentru ca sufera de o boala autoimuna. Insa, adevarul este ca celebra cantareata sufera si de tulburari psihice, iar familia este alaturi de ea.

Citeste si: Anunțul pe care toată lumea voia să îl afle despre Viviana Sposub! Ce va face concurenta Bravo, ai stil! Celebrities după competiție

Artista a anuntat la jumatatea lunii ianuarie ca turnelul sau nord-american este anulat din cauza problemelor de sanatate, dar motivul real nu este doar boala autoimuna, ci si faptul ca sufera de tulburari psihice. ”Ea a fost mereu o femeie sănătoasă, de aceea e un șoc pentru ea să nu mai fie în formă și să fie la pat”, a spus o sursă apropiată citată de revista australiană ”Woman’s Day”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Celine Dion, tintuita la pat. Celebra cantareata si-a anulat turneul nord-american

Copiii si una dintre surorile ei sunt alaturi de ea, insa ce est emai grav este faptul ca celebra artista sufera de "un delir paranoic" legat de pierderea sotului ei, René-Angélil, drama peste care nu a putut sa treaca.

O alta boala ii afecteaza picioarele si acum este tintuita la pat, insa intreaga familie este alaturi de ea si spera sa isi revina cat mai repede pentru a putea reveni pe scena.”Toată lumea se roagă ca suferința să fie temporară și să revină pe scenă”, a adăugat sursa citată.

Citeste si: Lucian Viziru, probleme cu inima din cauza vaccinului?! Actorul a spulberat miturile: ”Există niște efecte secundare”

Celine Dion sufera de tulburari psihice

Presa de peste Ocean sustine ca Celine Dion plange in fiecare zi pentru ca ar auzi vocea sotului ei si ca ar vorbi cu tatal sau in gandurile lui.”Faptul că e țintuită la pat îi alimentează gândurile negative și micile deliruri”, a mai spus sursa citată.

 


În a doua parte a ediției de miercuri din „Casa iubirii”, Bogdan a chemat-o pe Denisa în camera roșie. Acolo, el i-a explicat că nu pot avea ceva mai mult, decât o relație de prietenie, iar fata a răbufnit.