Vergeturile, PROBLEMA care le afecteaza pe 90% dintre femei. Afla cum previi aparitia lor si cum trebuie sa le tratezi VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 08 nov 2020, 20:10

Invitat in platoul emisiunii "Draga mea prietena" doctorul Kassem Abu Bakr a vorbit despre o problema care le afecteaza pe 90% dintre femei: vergeturile.

"Vergeturile sunt o afectiune care ii afecteaza si pe barbati, nu numai pe femei. Fac parte din procesul de cicatrizare a pielii. Sunt niste fisuri ale pielii datorate lipsei de elasticitate suficienta a tesutului".

 

Medicul a declarat ca cel mai bine este sa previi aparitia lor si a oferit si sfaturi in acest sens.

 

"Prevenirea este mama tratamentului. Depinde foarte mult de calitatea pielii, care este mostenita.

Lipsa de hidratare slabeste pielea, trebuie sa bem multe lichide si sa folosim ulei de masline pur sau ulei de argan, nu cremele gasite in comert. Sunt foarte bune suplimente ale pielii, contin foarte multe substante care ajuta la o hidratare adecvata a pielii".

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Doctorul Kassem Abu Bakr a mai adaugat ca tratarea vergeturilor se face in functie

de vechimea lor.

 

"Sunt 2 stadii ale vergeturilor: cele vechi si cele noi. Daca sunt rosii sunt recente, daca se albesc sunt vechi. Tratamentul difera si nu prevede intotdeauna eliminarea completa a vergeturilor. Se pot atenua".

 

Pentru mai multe detalii urmariti materialul video atasat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.