// VERIFICĂ: Barem BAC biologie toamnă 2021 // SUBIECTE BAC 2021 biologie, sesiunea de toamnă. Verifică dacă ai făcut corect exercițiile conform edu.ro

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 18 aug 2021, 15:14
subiecte bac biologie 2021 toamna Foto(11)
Subiectele la biologie vor fi afișate după terminarea examenului
Sursa: canva.com

SUBIECTE BAC 2021 biologie, sesiunea de toamnă. Cea de-a treia probă a examenului de Bacalaureat 2021 este proba la alegere. Iată subiectele și baremul de corectare la biologie.

SUBIECTE BAC 2021 biologie, sesiunea de toamnă. La ultima probă a examenului de Bacalaureat 2021, candidații au posibilitatea de a alege o materie la care se descurcă foarte bine. Elevii care au terminat un liceu cu profil real au la dispoziție mai multe opțiuni, printre ele și biologia. Iată cum arată subiectele din sesiunea de toamnă a examenului de BAC 2021, dar și care este baremul de corectare. 

SUBIECTE BAC 2021 biologie, sesiunea de toamnă. BIOLOGIE VEGETALĂ ȘI ANIMALĂ

SUBIECTE BAC 2021 biologie, sesiunea de toamnă. ANATOMIE

BAREM BAC 2021 biologie, sesiunea de toamnă. BIOLOGIE VEGETALĂ ȘI ANIMALĂ

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

BAREM BAC 2021 biologie, sesiunea de toamnă. ANATOMIE

SUBIECTE BAC 2021 biologie, sesiunea de toamnă. SUBIECTELE la biologie vegetală și animală și anatomie

SUBIECTE BAC 2021 biologie, sesiunea de toamnă. Elevii de la real susțin ultima probă a examenului de Bacalaureat 2021. Astfel, candidații la BAC 2021, specializările Matematică-Informatică sau Științele naturii au avut de ales între Fizică, Chimie, Biologie și Informatică. 

Elevii care au ales ca disciplină de examen biologia au mai avut de făcut încă o alegere. Mai exact, examenul poate fi susținut atât la biologie vegetală și animală, cât și la anatomie. Materia din cei 4 ani de studiu este împărțită în două categorii.

SUBIECTE BAC 2021  biologie, sesiunea de toamnă. Subiectele pe care elevii de clasa a XII-a le vor primi la biologie vegetală și animală și anatomie vor fi afișate pe site-ul ministerului educației, edu.ro, dar și pe kanald.ro. După ora 15:00 va fi

afișat și baremul de corectare, astfel că elevii vor afla cum se rezolvau corect cerințele și cum vor fi notați pentru fiecare în parte. 

SUBIECTE BAC 2021 biologie, sesiunea de toamnă. Cea de-a treia probă a examenului de Bacalaureat 2021 va începe la ora 9:00, imediat după ce vor fi împărțite foile cu subiecte. Examenul va dura 3 ore, timp suficient pentru ca elevii să se ocupe de rezolvarea cerințelor.

Acestea au fost gândite astfel încât să cuprindă doar materia pe care elevii au reușit să o parcurgă în timpul anului școlar.

Citeste si: SUBIECTE BAC 2021 matematică, sesiunea de toamnă. Barem de corectare conform edu.ro. Verifică dacă ai făcut corect exercițiile și problemele

BAC 2021, sesiunea de toamnă. Câți elevi s-au înscris și când vor fi afișate rezultatele?

BAC 2021, sesiunea de toamnă. În 2021, 39,000 de candidați s-au înscris în sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat 2021. Aceștia sunt fie elevi din promoțiile anterioare, fie din promoția curentă care nu au reușit să promoveze examenul. Pentru acești elevi, emoțiile se vor încheia pe data de 19 august 2021, atunci când este programată ultima probă a examenului de Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă, mai exact proba la limba și literatura maternă. Această probă va fi susținută de elevii care aparțin minorităților naționale. 

Primele rezultate ale examenului de BAC 2021, sesiunea de toamnă, urmează să fie afișate la finalul lunii august, mai exact pe 31 august 2021, până la ora 12:00. Contestațiile vor fi depuse tot pe 31 august, între orele 12 și 18, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 3 septembrie 2021. 

Și în sesiunea de toamnă a examenului de BAC 2021 se vor respecta toate regulile de igienă pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, însă nu va mai fi nevoie de efectuarea triajului epidemiologic, măsură la care s-a renunțat și în sesiunea de vară.

Citeste si: SUBIECTE BAC 2021 istorie, sesiunea de toamnă. Barem de corectare conform edu.ro. Verifică dacă ai rezolvat corect cerințele