// VERIFICĂ: Barem BAC informatica toamnă 2021 //SUBIECTE BAC 2021 informatică, sesiunea de toamnă. Verifică dacă ai făcut corect problemele conform edu.ro

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 18 aug 2021, 15:43
Proba la informatică, ultima din sesiunea de toamnă a examenului de BAC 2021
Sursa: canva.com

SUBIECTE BAC 2021 informatică, sesiunea de toamnă. Examenul scris la informatică începe la ora 09:00. Vezi subiectele din această sesiune de examen și baremul de corectare.

SUBIECTE BAC 2021 informatică, sesiunea de toamnă. Candidații la BAC 2021, sesiunea august-septembrie, susțin pe 18 august 2021 ultima probă scrisă, proba la alegere. Ce subiecte au picat la informatică și care este baremul de corectare conform edu.ro?

SUBIECTELE ȘI BAREMUL DE CORECTARE LA INFORMATICĂ POT FI DESCĂRCATE DE AICI.

SUBIECTE BAC 2021 informatică, sesiunea de toamnă. Iată cum au fost formulate cerințele la informatică în a doua sesiune de Bacalaureat

SUBIECTE BAC 2021 informatică, sesiunea de toamnă. La proba la alegere, absolvenții de liceu au avut libertatea de a alege disciplina la care să susțină examenul. Candidații la BAC 2021 care au terminat un liceu cu profil real au putut opta pentru una dintre următoarele materii: Fizică, Chimie, Biologie și Informatică. Alegerea le-a aparținut elevilor, astfel că fiecare a putut opta pentru materia pe care a reușit să o stăpânească cel mai bine.

SUBIECTE BAC 2021 informatică, sesiunea de toamnă. Proba scrisă la informatică se desfășoară pe data de 18 august 2021, începând cu ora 09:00. Subiectele vor fi prezentate în timp real și pe kanald.ro, dar vor fi încărcate și pe site-ul Ministerului Educației, edu.ro, după ora 15:00. Tot pe edu.ro, candidații la BAC 2021, sesiunea de toamnă, vor putea consulta și baremul de corectare.

Lucrările elevilor vor fi corectate în funcție de acest barem, fiind respectată întocmai grila de notare.

SUBIECTE BAC 2021 informatică, sesiunea de toamnă. Toate subiectele primite de elevi la BAC 2021 au fost gândite astfel încât să poată fi rezolvate în timpul celor 3 ore de examen. Cerințele sunt diferite ca nivel de dificultate, însă autoritățile dau asigurări că subiectele au fost construite luând în calcul doar materia pe care elevii au reușit să o parcurgă.

Pentru că anul școlar 2020-2021 a fost marcat de pandemia de coronavirus, iar orele s-au desfășurat în mare parte în mediul online, materia a fost redusă, astfel încât elevii să nu aibă de suferit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: BAC 2021, sesiunea de toamnă. La ce oră încep examenele probelor la alegere? Toți candidații trebuie să știe asta!

BAC 2021, sesiunea de toamnă. Ce trebuie să facă un elev pentru a putea fi declarat admis la BAC?

BAC 2021, sesiunea de toamnă. Pentru a putea fi declarat admis, un candidat la examenul de Bacalaureat 2021 trebuie să îndeplinească mai multe condiții. 

Prima condiție este ca absolventul de clasa a XII-a să susțină toate probele scrise ale examenului de BAC 2021, dar și să își echivaleze probele de competențe lingvistice și digitale.

Cea de-a doua condiție este ca elevii să obțină cel puțin nota 5 la fiecare materie scrisă, iar cea de-a treia condiție este ca absolvenții de liceu să obțină cel puțin media 6 la examenul de Bacalaureat. 

Astfel, chiar dacă un elev reușește să obțină note de trecere la toate cele 3 materii, acesta poate fi declarat respins dacă media finală este mai mică de 6.

Citeste si:// VERIFICĂ: Barem BAC matematică toamnă 2021 //SUBIECTE BAC 2021 matematică, sesiunea de toamnă. Verifică dacă ai făcut corect exercițiile și problemele conform edu.ro