Verișoara Andreei își strigă suferința pe social media, după ce a aflat că tânărul cu care i-a făcut cunoștință i-a luat viața! „Nu pot să accept situația, nu îmi vine să cred”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 25 mar 2024, 20:36

Familia Andreei este sfâșiată de durere, după moartea ei

Sursa: Facebook Andreea Morega

Verișoara Andreei, tânăra ucisă cu bestialitate de iubitul ei în Timișoara, a postat, recent, un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale, unde și-a exprimat regretul profund pentru moartea ei.

Cei dragi Andreei sunt îngenuncheați de durere, după ce aceasta a fost ucisă, într-un mod foarte brutal, de iubitul ei, Mirel. Tânărul a recurs la acest gest extrem după ce fata ar fi vrut să se despartă de el.

Ce mesaj a transmis verișoara Andreei pe rețelele sociale

Această tragedie a afectat foarte multe persoane, întrucât tânăra era foarte iubită de către cei din jurul ei, inclusiv de verișoara sa, care a postat un mesaj foarte dureros în mediul online.

Chiar ea i-a făcut cunoștință cu atacatorul, însă nu s-a gândit niciodată că acesta ar fi în stare de o asemenea faptă.

„De ce? De ce, Doamne, tocmai ea, văruța mea, scumpa mea (sora mea)? Nu îmi vine să cred ce se întâmplă. Parcă e un vis urât din care vreau să mă trezesc și să continuăm viața pe care o aveam înainte. Stau la tine acasă și tot aștept să vii să stăm de vorbă cum stăteam noi amândouă înainte, eram de nedespărțit.

Nu te mai găsesc pe niciunde, îmi lipsești enorm.

Citește și: Mărturii sfâșietoare făcute de familia tinerei, ucisă de iubit la Timișoara: ,,Era un exemplu pentru toată societatea asta”. Andreea a sfârșit în urma a 30 de lovituri de cuțit

În momentul ăsta sunt supărată pe Dumnezeu de ce te-a ales tocmai pe tine să te ia la El, fată cu un suflet atât de bun, atât de credincioasă, de ce tocmai pe tine? De la vârsta asta, de ce te-a luat  atât de chinuită?

De ce? Am atâtea întrebări, dar nu primesc niciun răspuns. Nu pot să accept situația, nu îmi vine să cred. Vei rămâne mereu în inima mea și te voi iubi mereu, văruța mea dragă”,  a transmis verișoara Andreei, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

În ce stare sunt părinții Andreei după ce au aflat de crimă

De asemenea, părinții tinerei ucise sunt de-a dreptul devastați și nu-și pot găsi cuvintele vizavi de acest eveniment crunt. Andreea era singurul lor copil, iar vestea morții ei a venit ca un fulger peste familie, căreia îi vine foarte greu să digere toate cele întâmplate.

Era o fată foarte cuminte. Părinților nu le venea să creadă. Le-a venit rău”,  a dezvăluit o vecină de a acestora, citată de Adevărul.

Conform raportului IML, Andreea a fost înjunghiată de 31 de ori și s-a luptat cu agresorul până în ultima clipă. În ultima vreme, tânăra și iubitul ei, Mirel, certau foarte des, iar, într-un final, fata a hotărât să se despartă de el. 

Citește și: El este Mirel, tânărul care a ucis-o pe Andreea, studenta din Timandreișoara. Ce l-a determinat să recurgă la gestul înfiorător

Crima s-a produs în locuința pe care studenta la Medicină o închiriase în Timișoara, împreună cu alte două colege, chiar de la mama băiatului. Între cei doi a izbucnit un conflict din cauza despărțirii, iar, ulterior, acesta s-a soldat cu violență fizică. După ce fata l-a zgâriat pe față pe iubitul agresiv, acesta a luat un cuțit din bucătărie și a înjunghiat-o, fără milă.

Mai apoi, Mirel a întins-o pe pat pe Andreea, i-a înfășurat părul în jurul gâtului, a încuiat ușa de la dormitor, s-a spălat, a scăpat de hainele pătate de sânge și a plecat la casa părintească, din Pojejena, Caraș-Severin.