Verișorii Eren vor să lanseze o piesă muzicală, iar pentru asta au nevoie de o sumă mare de bani. Vezi online live episodul 110 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 27 mar 2024, 02:10

Episodul 110 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 27 iunie.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 110 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 27 iunie. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 27 iunie, pe Kanal D. Serialul va fi difuzat de luni până miercuri de la ora 20:00. Verișorii Eren vor să se lanseze pe piața muzicală, dar pentru asta au nevoie de o anumită sumă de bani.

Ce se întâmplă în episodul 110 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Verișorii Eren și prietenii lor au mulți fani după ce au postat videoclipul piesei lor pe internet. Așa case hotărăsc și se întâlnesc cu un producător de muzică, dar află că trebuie să investească o sumă de bani pe care nu o au, pentru lansarea unui single. Doruk îi cere împrumut mamei lui, însă ea refuză pentru că vrea ca el să devină om de afaceri, nu să își urmeze visul de a deveni cântăreț.

Citește și: Ahmet îi taie accesul la orice sursă de venit lui Sarp, iar acesta este nevoit să se angajeze. Vezi online live episodul 109 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Akif îi angajează pe Ogulcan, Omer și Sarp ca valeți la cazinou, dar îi minte că organizează petreceri private în club.

Băieții sunt tare mulțumiți de câștig și de bacșișurile pe care le primesc și nu bănuiesc nimic despre cazinou.

Suzan este tare supărată după ce a primit fotografia cu Ahmet și cu fosta lui soție și nu îi acordă nici o șansă lui Ahmet să lămurească neînțelegerea.

Akif vrea să cumpere acțiunile lui Ahmet dar el îi cere un preț exagerat de mare pentru ele. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Șeval descoperă cazinoul lui Akif și îl denunță, neștiind că fiul ei lucrează acolo.

Omer, Sarp și Ogulcan află despre cazinou când sosește poliția.

Pentru a afla ce fac personajele tale preferate, poți să urmărești serialul “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00.

Citește și: Susen decide din nou să spună tot adevărul, dar este lovită de mașină și cade inconștientă. Vezi online live episodul 108 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până miercuri de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .   

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?