Verișorul Andreei Morega a murit! De ce s-a stins din viață Eduard, la doar o zi după ce studenta ucisă de Mirel Dragomir a fost înmormântată

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 30 mar 2024, 12:23

Verișorul Andreei Morega a murit

Sursa: Facebook Andreea Morega

Durere fără margini pentru familia Andreei Morega! Verișorul tinerei a murit imediat după ce aceasta a fost înmormântată. Care este cauza decesului?

Rudele Andreei Morega sunt în stare de șoc, după ce verișorul studentei ucise de Mirel Dragomir a murit la o zi după ce tânăra a fost înmormântată. Ce a pățit Eduard?

Citește și: Mirel, studentul criminal din Timișoara, s-a spovedit în arest! Incredibil ce i-a mărturisit tânărul tatălui său

Verișorul Andreei Morega a murit! Care este cauza decesului?

În urmă cu câteva săptămâni, Eduard, în vârstă de 17 ani, a fost implicat într-un grav accident rutier. Tânărul a ajuns în stare foarte gravă la spital. Acesta a avut nevoie de supravegherea medicilor, astfel, tânărul și-a găsit sfârșitul în spital. Nici măcar nu a putut participa la înmormântarea verișoarei lui, Andreea Morega.

Eduard a fost implicat într-un accident rutier pe data de 8 martie, când a traversat strada printr-un loc nepermis și a fost lovit din o mașină.

Din păcate, tânărul nu a reușit să supraviețuiască, iar la o zi după ce Andreea a fost condusă pe ultimul drum, acesta și-a dat ultima suflare. Acum, familia Morega se pregătește de o nouă înmormântare.

Citește și: Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu trupul neînsuflețit al fiicei sale: ,,Pur și simplu nu-i dădea drumul”. Imagini sfâșietoare de la cimitir

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„La data de 8 martie a.c., în jurul orei 08:00 polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au fost sesizați prin apelul 112 de o participantă la trafic, despre faptul că, pe DJ 671 Padeș, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a constatat faptul că, în timp ce femeia conducea un autoturism, pe DJ 671 Padeș, din direcția Apa Neagră, către Văieni, ar fi accidentat un tânăr de 17 ani, care se angajase în traversarea neregulamentară a

DJ 671.

La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD și un echipaj de ambulanță care i-au acordat primul ajutor persoanei vătămate, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând leziuni la nivelul capului (...)”,  au transmis polițiștii, potrivit Spynews.ro.