Verișorul Raisei, în vârstă de 15 ani, a recunoscut că a ucis-o. Autoritățile l-au reținut, însă caută acum un al doilea suspect

Autor: Laura Macovei

Verișorul Raisei, în vârstă de 15 ani, a recunoscut că a ucis-o. Autoritățile l-au reținut, însă caută acum un al doilea suspect

Sursa: Facebook/Captură Antena 3 CNN

Principalul suspect în cazul uciderii fetiței de doar doi ani, Raisa, a fost reținut. Adolescentul de 15 ani, verișorul Raisei, a mărturisit crima după 15 ore de audieri intense.

Incidentul tragic s-a petrecut în casa băiatului, unde cei doi copii au rămas nesupravegheați timp de aproximativ 20 de minute. În această perioadă scurtă, adolescentul a comis crima, iar ulterior a aruncat trupul neînsuflețit al fetiței într-o râpă din apropiere, unde a fost găsit de polițiști.

Verișorul Raisei a recunoscut că a ucis-o. Adolescentul de 15 ani a fost reținut

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au decis reținerea adolescentului pentru 24 de ore, după ce acesta și-a recunoscut fapta, scrie Digi24.

Băiatul a fost ridicat de autorități miercuri și a fost supus unui maraton de audieri care a durat 15 ore. În timpul acestor interogatorii, el și-a recunoscut vina. De asemenea, la secția de poliție au fost aduși și părinții și fratele său, însă pentru aceștia nu s-a luat nicio măsură legală până în prezent.

Citește și: Primele declarații ale mamei Raisei, fetița găsită decedată într-o râpă: „Verişorul de 15 ani nu a acţionat singur” Autoritățile au reținut principalul suspect în acest caz

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Ancheta este în plină desfășurare, iar procurorii încearcă să reconstituie cu exactitate evenimentele din ziua fatidică. Urmează să fie analizate toate probele și mărturiile pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs această tragedie și pentru a lua măsurile legale necesare.

Autoritățile caută un al doilea posibil suspect

Deși principalul suspect a fost reținut de autorități, anchetatorii bănuiesc că acesta ar fi avut un complice la crimă.

Citește și: Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul Raisei, copila în vârstă de doi ani găsită fără suflare într-o râpă din Dolj. Părinții cred că fetița lor a fost ucisă din răzbunare: „Amenințări au fost”

De aceeași părere este și mama Raisei, care a mărturisit că verișorul de 15 ani nu ar fi avut cum să acționeze singur.

„Am auzit de nepotul nostru, de 15 ani, dar singur nu poate să fie implicat. Complice mai are pe lângă el, cineva mai în vârstă. Nici nu l-am crezut în stare, pentru că o iubea prea mult”, a declarat mama Raisei, potrivit Antena 3 CNN.

În urma anchetei, s-a descoperit faptul că tatăl său ar fi avut cunoștință despre faptele fiului său, motiv pentru care a fost, de asemenea, dus la audieri pentru a clarifica circumstanțele acestui tragic eveniment.