Veronica, psihologul vedetelor: "Oana Zavoranu a fost surprinsa in ziua nuntii lui Pepe ca nu a suferit atat de mult, asa cum se astepta"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:09

Veronica Acara a venit la "CanCan TV" pentru a spune daca mai exista viata dupa prietenia cu Oana Zavoranu. "Aseara a un alt post de televiziune s-a vorbit de mine intr-un fel nu foarte politicos. E nefiresc sa faci dintr-o persoana care nu a aparut niciodata la televizor decat cu acordul clientilor mei, sa o faca o impostoare".

Veronica a dezvaluit in exclusivitate pentru "CanCan TV" ca statea si 16 ore de vorba cu Oana, chiar in ziua nuntii lui Pepe. "Ii explicam ca este normal sa sufere. Oana era surprinsa ca nu sufera atat de mult pe cat se astepta".

 

Aceasta a marturisit ca a cunoste pe Oana din 2004: "Ea era o persoana tonica si sincera. Am sunat-o deoarece imi parea ca isi face rau pe termen lung, imi doream sa nu mai raspunda la provocari, nu eram de acord sa atace pe cei care o atacau.

Eu am cosiderat nu ca o pot ajuta, ci ca se poate ajuta eu", a mai spus Oana Zavoranu.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

Aceasta parea sa-i para rau ca a vorbit despre sarcina Oanei Zavoranu,  mai exact ca a spus ca adevaratul

tata al copilului pierdut de Oana a fost Pepe.  "Nu vreau sa o fac celebra", a spus Oana Zavoranu intr-un interviu acordat echipei "Cancan TV".

 

"Sunt surprinsa pentru ca frazarea a fost agresiva", a mai adaugat Veronica.