Nu rata un serial regal! În 1667, atotputernicul rege al Franței, Ludovic al XIV-lea (George Blagden), în vârstă de 28 de ani, decide să construiască cel mai mare palat din lume- Versailles. Dar nu totul merge conform planului. I se spune deja Regele Soare și are drept de viață și de moarte asupra supușilor săi, dar se simte neputincios înconjurat de marii nobili ce-și urmăresc propriile interese și diminuarea puterii monarhiei.

Deși are un consistent aspect politic, serialul "Versailles" nu se sfiește deloc să exploreze și alte aspecte ale vieții monarhului, de la relația cu ceilalți membri ai familiei, dar și cuceririle sale amoroase. O cunoaștem pe domnișoara de La Vallière (Sarah Winter), cea care va deveni una dintre cele mai celebre amante ale regelui. Interpretată de Anna Brewster, și marchiza de Montespan, marea ei rivală, își va face apariția în episoadele următoare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

  • Distribuția: Stuart Bowman, Evan Williams