Vescan, declarații în exclusivitate în emisiunea „Duet cu Alexandra”: „Primii opt-zece ani, nu am avut bani să fac nimic”. Ce sacrificii a făcut artistul la început

Author: Andreea Buinoschi

Cum banii făcuți trebuie să fie investiți pentru a produce și mai mulți, Alexandra Ungureanu l-a întrebat pe Vescan dacă își dorește să se numere printre antreprenorii din România

Sursa: Instagram

Deși, acum, se bucură de un succes răsunător, la care mulți visează, Vescan nu a dat lovitura pe plan economic din prima. Pentru o perioadă destul de îndelungată de timp, acesta a fost nevoit să renunțe la unele lucruri pe care și le dorea, deoarece nu avea posibilitatea de a le achiziționa.

Vescan a vorbit, în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, despre primele sacrificii pe care acesta a trebuit să le facă la început de carieră din punct de vedere financiar.

Vescan a întâmpinat probleme financiare la început

Așa cum era de așteptat, pentru o perioadă de timp destul de mare, Vescan nu a avut suficienți bani cât pentru a-și îndeplini dorințele pe care le avea legate de muzică.

Însă, în momentul în care a avut resursele economice necesare, a reușit să își achiziționeze ceea ce dorea.

„Primii opt-zece ani, nu am avut bani să fac nimic din ce mi-aș fi dorit, mai ales muzical. Vreau microfon din ăla, vreau studio, vreau... nimic. Acum, le am acasă și nici nu sunt nebun din ăla să dau zeci de mii de euro.

Mie îmi ajunge strictul necesar: o placă de sunet, un microfon, niște boxe”, a povestit Vescan.

Cum banii făcuți trebuie să fie investiți pentru a produce și mai mulți, Alexandra Ungureanu l-a întrebat pe Vescan dacă își dorește să se numere printre antreprenorii din România. „Am în plan un plan de business, nu am planul”.

Citește și: Jean de la Craiova nu s-a putut abține: „Îmi iei mințile!”. Ce i-a spus Alexandrei Ungureanu: „Am fost vagabond”

Mai mult decât atât, Vescan nici timp de vacanțe nu a avut în ultimii doi ani, mai ales din cauza pandemiei care a durat destul de mult.

„În ultimii doi ani, nu am fost, și cu pandemia și așa, dar ultima vacanță... Vreo 11 zile, am fost în Barcelona. M-am hotărât gen la două noaptea, la patru eram în aeroport, la modul ăla”, a mai spus artistul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Visul lui Vescan este de a ajunge în America

America, țara tuturor posibilităților, reprezintă un punct de atracție și pentru Vescan, doar că ceea ce îl ține pe loc este frica lui de zborurile lungi.

„Dacă nu mi-ar fi frică de avion, m-aș duce în America.

Nu am zburat mai mult de patru ore. La un moment dat, îmi era foarte frică, nu mă puteam bucura de concerte, de nimic.

Am avut o frică așa, o fobie, dar a trecut. Cred că am băut 200 de whisky, și am adormit, și m-am trezit undeva « bă, dar atât de simplu era ».

De atunci, nu am mai avut, nu mai îmi e frică, stau treaz, nu mai am nicio treabă.

Aș vrea să stau cât de mult și să văd cât de mult (n.r. în America), indiferent ce e”, a mai povestit artistul.

Citește și: Juno, de vorbă cu Alexandra Ungureanu! Ce perioadă de cotitură i-a schimbat acestuia viața. Declarații în exclusivitate în emisiunea „Duet cu Alexandra”

Vescan, dacă ar avea oportunitate, ar merge la un concert de-al lui Eminem și ar merge și la un eveniment de UFC. „Dar aș vrea să stau vrei două, trei luni, dacă mă duc”.