Veselie mare la listele cu rezultatele de la bac. 66 la suta dintre tineri au luat examenul!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 09:32

Si cu bac si fara, urmeaza o vara plina de distractie!

Notele afisate la avizier n-au fost chiar ce-si doreau cei mai multi dintre candidati. Chiar daca multi au picat examenul maturitatii, gandul tot la vacanta zboara. Acum, importanta e distractia, ca doar n-au intrat zilele in sac, mai au timp sa-si dea bacul.
Catalin a picat examenul la matematica. Cu toate acestea, nu renunta la planurile de vacanta si nici prea suparat nu este. Vrea sa mearga la facultate si sa devina manager.

Ce il recomanda?

„Daca fac parte dintr-un grup stiu sa ma impun ca lider.” Tinerii galateni au venit si ei val-vartej sa-si vada notele. Parca nici nu s-ar fi uitat in oglinda cand au iesit din casa sau am ramas noi in urma cu moda. Priviti-l pe acest tanar! Nu ii lipsesc ochelarii de soare, nici ghirlanda de flori de la gat. E pregatit pentru Hawai.


Cele mai ridicate procente de promovabilitate s-au inregistrat in Cluj, unde peste 82 la suta dintre elevi au luat examenul (82.18%),
Brasov cu 78, 74 de procente si Bacau cu 78,34 de procente. In Giurgiu sunt cei mai putini elevi care au trecut cu bine Bacalaureatul, doar 36,06 la suta. In Capitala rata de promovare este de 68 de procente.

CLUJ- 82,18%
BRASOV- 78.74%
BACAU - 78,34%
BUCURESTI 68%
GIURGIU- 36,08%   

Nemultumitii au putut depune constestatii in aceasta dupa-amiaza.
Rezultatele finale vor fi afisate pe 10 iulie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.