Veste bombă dată de Culiță Sterp! „Te prinde bine postura de tătic!”

Autor: O.P.
Actualizat: 10 dec 2019, 10:39

Pare că telenovela dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua se cam apropie de final.

Veste bombă dată de Culiță!

Veste bombă dată de Culiță! Culiță Sterp și-a serbat recent ziua de nume, de Sfântul Nicolae, moment în care Carmen de la Sălciua a ținut să-i facă o surpriză de zile mari și să-i transmită un mesaj emoționant. Se pare că cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și, pentru prima dată după mult timp, lucrurile par să devină din nou serioase între cei doi.

Pe contul lui de Instagram, Culiță Sterp a postat o fotografie prin care le-a dat de gândit fanilor lui. Mai exact, artistul s-a pozat lângă brad, dar nu singur, ci alături de 2 copii pe care îi strânge în brațe.

Citeste si: Carmen de la Salciua, primul MESAJ dupa despartirea de Culita Sterp: ''Ma bate un gand...''

Descrierea pe care Culiță Sterp a postat-o în dreptul fotografiei i-a făcut pe fanii lui să se gândească la faptul că între el și Carmen de la Sălciua există planuri mari

de viitor.

Citeste si: Cu cine a aparut Culita la aeroport! Toata lumea a facut poze! Nu, nu era Carmen!

Citeste si: Cu cine a aparut Culita la aeroport! Toata lumea a facut poze! Nu, nu era Carmen!

„O poză cu mine din viitorul apropiat! ❤️” a scris Culiță Sterp, în dreptul fotografiei, pesemne că vrea să devină tătic în cel mai scurt timp.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Te prinde bine această postură de tătic 😍👍/ Așa și trebuie 💙/ Ce drăguți sunteți 😊😊🙈/ Și Carmen ce zice? ” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Culiță Sterp, în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe rețeaua de socializare.

Citeste si: Carmen de la Salciua a facut baie in lapte! Iubita lui Culita apare GOALA in cel mai nou videoclip

Citeste si: Carmen de la Salciua a facut baie in lapte! Iubita lui Culita apare GOALA in cel mai nou videoclip

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.