Veste-bomba de pe platourile de filmare ale serialului "Bahar:Viata furata"! Ce se intampla in acest moment cu Keremcem si Ezgi Asaroglu

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 aug 2017, 13:21

Ceea ce sperau majoritatea apropiatilor si fanii celor doi actori faimosi ai Turciei, s-a si intamplat.

Anul trecut, mai multe surse aflate in apropierea celor doi actori au surprins diferite gesturi si ipostaze la targul anual dedicat televiziunii, MIPCOM care se tine la Cannes unde poti fi intalniti mari actori din industria cinmatografica, producatori, case de productii, televiziuni...etc.

Se pare ca atat Ezgi cat si Keremcem tin secret faptul ca si-au mai acordat o sansa si s-au impacat. De data aceasta, cei doi nu mai vor sa isi faca relatia publica si vor sa isi pastreze acest lucru doar pentru ei.

Cei doi s-ar fi impacat in momentul in care actrita ar fi fost convinsa tot de catre iubitul ei sa se intoarca pe platourile de filmare.

Citeste si: DENIZ CAKIR, frumoasa actrita care va juca in serialul "IN BATAIA INIMII", la Kanal D, aparitie uluitoare in public! Iata cat de sexy este si ce speculatii a facut presa despre ea! VEZI imagini inedite!

La Cannes, cei doi au poza impreuna, au discutat cu fanii si au dat interviuri reporterilor din intreaga lume si de unde e difuzat serialul fenomen in care joaca.

 

A photo posted by ezgi asaroğlu (@ezgi_asaroglu) on

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.