Veste bună pentru pensionari! Aceștia pot beneficia gratuit de un sejur all inclusive de 12 zile

Author: Diana Ghita
Actualizat: 12 sep 2023, 13:57

Sejur cu toate facilitățile incluse pentru seniori

Sursa: Pexels.com; freepik.com

Pensionarii încă mai pot primi bilete de tratament, deoarece foarte multe au rămas nerepartizate.

Biletele de tratament balnear care nu au fost alocate se vor redistribui zilele acestea.

Citește și: Anunțul momentului pentru pensionari! Aceștia vor primi noi vouchere de la stat până pe 4 septembrie

Multe bilete de tratament au rămas nerepartizate

Biletele dedicate pensionarilor se acordă fie gratuit, fie reduse cu 50%. Cei ce nu plătesc prețul integral primesc un ajutor din partea statului în vederea achiziționării tichetului la un preț mai mic. 

Chiar dacă, la începutul lui martie, s-a transmis faptul că 120.000 de seniori din România vor primi bilete pentru tratamente balneare, acestea nu au fost ridicate de către toți beneficiarii. În consecință, redistribuirea tichetelor a început în mai multe județe.

La Bistrița-Năsăud, vârstnicii se pot prezenta la Casa de Pensii pentru a-și revendica tichetele, căci noua serie tocmai ce a ajuns.

,,Casei Judeţene de Pensii Bistrița-Năsăud i-au fost repartizate un număr de 116 bilete de tratament balnear aferente seriei 14/2023, cu intrare începând cu data de 27.09.2023, pentru următoarele stațiuni:

Băile 1 Mai, Bizușa, Căciulata, Călimănești, Covasna, Eforie Nord, Băile Felix, Geoagiu Băi, Herculane, Moneasa, Ocna Șugatag, Olănești, Saturn, Slănic Moldova, Sovata, Tășnad, Turda, Tușnad și Vatra Dornei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Acestea se pot ridica de la sediul instituţiei noastre zilnic, conform programului de lucru cu publicul, de luni până joi între orele 8:30-15:00, vineri între orele 8:30-13.00 până la data de 18.09.2023.  Redistribuirea biletelor de tratament neridicate va avea loc la data de 19.09.2023 începând cu ora 8:30”, a anunțat CJP, citată de România TV.

Citește și: Bilete de tratament pentru pensionari în 2023: Cele mai căutate stațiuni balneare în acest an

Ce include biletul de tratament

De asemenea, și Casei Județene de Pensii Sălaj i-au fost distribuite 125 de tichete pentru tratament. Acestea pot fi ridicate de la ghișeele instituției până la 15 septembrie, iar din 27 septembrie beneficiarii pot profita de ele. 

Cele 125 de bilete pot fi utilizate în stațiunile: Vatra Dornei; 1 Mai; Bizușa; Buziaș; Călimănești; Saturn; Ocna Șugatag; Tășnad; Herculane; Moneasa; Covasna; Felix; Geoagiu.

Un tichet asigură o vacanță de 16 zile, în care sunt incluse atât cazarea, cât și toate cele trei mese zilnice. Nu în ultimul rând, printr-un bilet, bătrânii beneficiază de 12 zile de tratament balnear.

Citește și: Românii ce au lucrat sau lucrează în străinătate pot primi mai mulți bani la pensie. Anunțul a fost făcut de Casa de Pensii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.