Veste buna pentru studenti. Guvernul a decis sa le acorde ZI LIBERA pe 10 decembrie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:32

Guvernul a avizat favorabil o nota prin care Ministerul Educatiei a propus suspendarea cursurilor universitare in data de 10 decembrie 2012, urmand ca centrele de invatamant sa stabileasca procedura de recuperare a cursurilor, in baza autonomiei universitare.

Nota a fost avizata in sedinta de marti a Guvernului. Intrebat de jurnalisti daca studentii vor beneficia in acea zi si de gratuitate pe mijloacele de transport, purtatorul de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu, a raspuns negativ.

"Nu s-a pus in discutie gratuitatea pe mijloacele de transport", a spus Zaharescu.

Premierul Victor Ponta a anuntat, sambata, ca Guvernul vrea sa declare ziua de luni, 10 decembrie 2012, drept zi libera in universitati, astfel incat studentii care invata in alte zone decat cele de domiciliu sa aiba posibilitatea sa voteze la alegerile parlamentare in localitatile lor si sa poata
reveni in timp util, marti, la cursuri.

Solicitarea pentru acordarea unei astfel de zi libere i-a fost adresata premierului Victor Ponta sambata dimineata, de catre unul dintre tinerii care vizitau sediul Guvernului cu ocazia "Zilei Portilor Deschise".

Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.