Veste CUMPLITA pentru familia Osbourne! Jack, dignosticat cu o boala care afecteaza creierul

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:40

La doar doua saptamani dupa nasterea fiicei lui, Jack Osbourne, fiul lui Ozzy Osbourne a fost dignosticat cu scleroza multipla.

Tanarul in varsta de 26 de ani a devenit tata in luna aprilie a acestui an, logdnica sa, Lisa Stelly, i-a daruit o fiica, Pearl. Jack a declart pentru revista People ca a fost foarte furios si frustrat si u putea sa se abtina sa nu-si puna incontinuu intrebarea: "De ce acum?". 

 

Scleroza multipla este o afectiune neurologica cronica, autoimuna care afecteaza sistemul nervos central, in special creierul, maduva spinarii si nervii optici.

Boala poate provoca tulburari de vedere, dificultati in controlul muscular, tulburari de echilibru, de sensibilitate si afecteaza functiile mintale. Tratamentul nu face decat sa incetineasca progresia bolii, boala fiind una care nu se poate vindeca.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Jack este cel mai mic dintre cei trei copii ai lui Ozzy cu Sharon Osbourne.

Tanarul a devenit celebru dupa difuzarea reality show-ului "The Osbournes", in care era prezentata viata de zi cu zi a familiei sale.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?