Veste devastatoare pentru Donald Trump! Ce decizie s-a luat privind suspendarea lui

Autor: A.I.
Actualizat: 26 nov 2020, 19:50

Camera Reprezentanților din SUA va elabora articolele pentru inculparea președintelui Donald Trump în cadrul procedurii pentru suspendarea acestuia.

"Cer astăzi continuarea procedurilor prin inițierea elaborării articolelor de inculpare în vederea demiterii", a anunțat președintele Camerei Reprezentanților, Nancy Polisi, potrivit Mediafax.

"Miza este democrația noastră. Președintele nu ne oferă altă opțiune decât să acționăm. Acțiunile președintelui au încălcat grav Constituția", a mai declarat Nancy Polisi.

Primele dintr-o serie de audieri publice ale Comitetului Casei Reprezentanților, ca parte a procedurii de suspendare a președintelui Donald Trump, au început la mijlocul lui noiembrie.

Veste devastatoare pentru Donald Trump! Decizie privind suspendarea 

Au fost audiați doi diplomaţi de carieră, martori direcţi în scandalul ucrainean- William Taylor, ambasadorul american la Kiev, un fost militar, şi George Kent, un oficial de rang înalt la Departamentul de Stat, specialist în Ucraina, potrivit Newsweek.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daniel Goldman, din Comisia pentru Informații a Casei Reprezentanților, l-a chestionat pe ambasadorul Ucrainei, William Taylor, și pe adjunctul secretarului de Stat, George Kent, despre evenimentele care au condus la convorbirea telefonică a președintelui Trump, de la 25 iulie, cu președintele ucrainean Volodimr Zelenski și decizia președintelui de a reține ajutorul militar până la începerea, de către Ucraina, a investigației despre Joe Biden și fiul lui, Hunter, în relație cu compania de gaze Burisma și cu presupuse ingerințe în alegerile din 2016.

Atunci când a fost întrebat dacă președintelui Trump îi păsa de Ucraina, răspunsul lui Taylor a fost că „îi pasă mai mult de investigațiile asupra lui Biden”.

Ambasadorul în Ucraina, William Taylor, a mărturisit că a știut de stoparea ajutorului militar pentru Ucraina., încă din iulie, când s-a vorbit de o potențială întâlnire pe care președintele Zelenski a cerut-o, iar președintele Trump a sugerat că aceasta depinde de o anchetă a companiei Burisma și a presupusei ingerințe ucrainene în alegerile din 2016.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.