Veste din România pentru Lemnaru de la “Insula de 1 milion” – iubita lui l-a anunțat că vor deveni părinți “Trebuie să câștigi, ni se mărește familia!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 apr 2024, 13:58

În cadrul ediției de aseară a reality show-ului "Insula de 1 milion", difuzată la Kanal D, Lemnaru, unul dintre concurenții rămăși în lupta pentru marele premiu, a primit o veste cu totul special, în Arenă.

Într-un moment plin de emoție, Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii “Insula de 1 milion”, a transmis un mesaj venit direct din România, din partea iubitei lui Lemnaru. Cu toții am fost martorii unei scene unice, în care Lemnaru a fost cuprins de bucurie și emoție la auzul următoarelor cuvinte care nu mai au nevoie de nicio altă prezentare.

Lemnaru a primit o veste cu totul specială în Arenă

Mesajul se adresează unuia dintre voi și începe așa. Hei, iubirea mea, să știi că noi suntem bine și ne este extraordinar de dor de ține, mai ales lui Dani. Ce voiam să își spun dacă nu ai simțit deja, iubire, trebuie să câștigi căci ni se mărește familia; și nu cu un animăluț. Ci cu primul nostru copil”, a citit aseară Cosmin Cernat mesajul în Arena.

Momentul a fost unul deosebit de emoționant pentru Lemnaru, care a fost copleșit de bucurie la auzul veștii că va deveni tată pentru prima dată. În mijlocul aplauzelor și încurajărilor venite din partea celorlalți concurenți, Lemnaru a mărturisit că acest moment este unul cu totul special în viața lui.

Citește și: Lupta greilor la Insula de 1 milion! Cine sunt cei patru concurenți nominalizați de Bianca: „Sper să câștige Szilard…”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Renata a fost salvată! Un concurent i-a oferit brățara pentru a rămâne în competiția „Insula de 1 milion”: „Nu mă așteptam”

“Noi aveam oarecum 4 copilasi, 3 pisici și un cățeluș, și chiar înainte să vin aici, pe insula, ne gândeam că ar fi foarte drăguț, pentru că ne iubim foarte mult și că suntem suflete preche, să vedem ce frumusețe de copil iese din două suflete prefecte care s-au găsit. Cred că suntem de 9 luni împreună, am pierdut noțiunea timpului de când mă aflu aici ”, a spus Lemnaru.

Lemnaru și ceilalți concurenți rămăși în competiția "Insula de 1 milion" luptă pentru marea miză de 1 milion de lei, o sumă care le poate schimba definitiv destinul. Prin ce încercări vor trece aceștia veți putea urmări la “Insula de 1 milion”, reality show ce poate fi urmărit sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00, la Kanal D.

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.