Veste extrem de trista pentru echipa Razboiniclor, inainte de momentul nominalizarilor! Una dintre concurente paraseste competitia "Survivor Romania", din motive medicale! Iata cum au reactionat colegii sai!

Author: D.I.
Actualizat: 16 feb 2020, 02:33

Dupa infrangerea dureroasa suferita in cel mai recent joc, Razboinicii au mai primit o veste trista, Alexandra paraseste competitia din motive medicale.

In cadrul consiliului, Dan Cruceru a adus o veste trista pentru Razboinici, despre Alexandra, care va parasi competitia "Survivor Romania", din motive medicale. Iata cum au reactionat colegii sai:

Citeste si: Surpriza la "Survivor Romania", Faimosii au castigat pentru prima data jocul de imunitate! "Unul pentru toti si toti pentru unul!" Iata cum au reactionat Razboinicii dupa infrangerea dureroasa!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Se schimba regulile la "Survivor Romania"! Ce se va intampla de acum cu jocurile de imunitate? Iata ce anunt important a facut prezentatorul Dan Cruceru si cum au reactionat concurentii!

Citeste si: Asiana, dezamagita de atitudinea distanta a Gratielei, dupa plecarea lui Bogdan Vladau de la "Survivor Romania"! Iata ce marturisiri neasteptate a facut concurenta Elenei Ionescu, colega sa de echipa!