Veste incredibilă din Istanbul! Ce se întâmplă între Demet Ozdemir și cântărețul Oğuzhan Koç, la doar câteva săptămâni de la despărțire!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 feb 2022, 18:01
video Foto(4)

Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç au format un cuplu superb încă din vara anului trecut, însă și-au anunțat despărțirea înainte de Anul Nou.

Demet Ozdemir este considerată de publicul din Turcia drept una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe ale momentului. La doar 29 de ani, Demer Ozdemir a reușit să cucerească telespectatori din lumea întreagă cu talentul ei deosebit și cu frumusețea să răpitoare cu alură exotică. Îndrăgită actrița a trecut la finalul anului trecut prin momente dificile după despărțirea de iubitul ei, cântărețul Oğuzhan Koç. Însă de curând, presă din Turcia a lansat zvonul conform căruia se pare că cei doi ar fi lăsat deoparte orgoliile și s-ar fi împăcat.

Veste incredibilă din Istanbul! Ce se întâmplă între Demet Ozdemir și cântărețul Oğuzhan Koç

Demet Ozdemir a cucerit și publicul din România, încă din anul 2014, când a jucat în serialul În dragoste și în război, iar în anul 2019 aceasta a revenit la Kanal D în producția Prizoniera destinului, în care a jucat magistral rolul principal Zeynep.

Pe lângă pasiunea pentru actorie, Demet Ozdemir și-a cultivat și pasiunea pentru dans, devenind și o dansatoare profesionistă. Această și-a creat o trupa de dansatori alături de care participa la diverse evenimente. La finalul anului trecut această a participat la deschiderea Festivalului Altin Kelebek (Fluturele de Aur).

Citeste si: Demet Ozdemir și cântărețul Oğuzhan Koç au pus capăt poveștii lor de iubire? Ce se întâmplă de fapt între cei doi, după un an de relație!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de lumina reflectoarelor, Demet Ozdemir nu a avut parte de același succes și în viață sentimentală. După câteva relațîi eșuate, frumoasă actrița părea că își întâlnise sufletul pereche. În vara anului trecut această începuse o relație de iubire cu artistul Oğuzhan Koç, însă înainte de Anul Nou, cei doi puneau capăt poveștii lor.

De curând, presă din Turcia a lansat un zvon incredibil potrivit cărui cei doi ar fi reluat povestea de dragostei.

Se pare că niște prieteni comuni au decis să îi ajute să se împace și au și reușit în cele din urmă. Rămâne de văzut însă dacă se va și confirmă acest zvon minunat, dacă cei doi îndrăgostiți au lăsat deoparte orgoliile și au mai dat o șansă relației lor.

Citeste si: El este noul partener al frumoasei actrițe Demet Ozdemir! Iată în ce proiect inedit vor filma în curând!