Veste mare despre carismaticul Can Yaman! Celebrul actor revine în forță pe platourile de filmare din Turcia, după o lungă absență!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 feb 2023, 22:25
can yaman Foto(4)

Can Yaman, unul dintre cei mai atragatori actori din Turcia

Sursa: Instagram Can Yaman

Îndrăgitul actor Can Yaman revine pe platourile de filmare din Turcia, acolo unde va face parte dintr-un proiect ambițios!

Încă de la primele sale apariții pe micile ecrane în Turcia, Can Yaman a fost etichetat drept unul dintre cei mai talentați, carismatici, seducători și chipeși actori ai tinerei generații. Deși are doar 33 de ani, Can Yaman a reușit în cei zece ani de activitate profesională pe platourile de filmare să cucerească telespectatoarele cu șarmul lui aparte, dar și cu talentul desăvârșit.

De-a lungul timpului îndrăgitul Can Yaman a pus pe jar inimile multor femei superbe, ajungând să fie considerat un adevărat Don Juan.

După ce în toamna anului trecut îndrăgitul actor și-a lansat prima lui carte și s-a bucurat de mare succes, acesta are de gând să revină pe platorile de filmare.

Can Yaman revine în forță pe platourile de filmare din Turcia, după lungă absență!

Printre marile iubiri ale celebrului Can Yaman se numără și frumoasă actrița Demet Ozdemir, care între timp s-a logodit cu artist faimos din Turcia.

Cei doi actori s-au cunoscut și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, trăind o intensă poveste de iubire aproape doi ani.

Citeste si: Can Yaman, unul dintre cei mai frumosi actori turci, traieste o noua poveste de dragoste cu o superba actrita din Italia

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De câțiva ani, Can Yaman a decis să își încerce norocul și în cinematografia italină și a acceptat provocarea de a juca într-un serial în Italia, alături de celebra actrița Francesca Chillemi, despre care presă a scris că i-ar fi furat mințile și în viață reală. În toamna anului trecut, Can Yaman și-a anunțat fanii că va lansa prima lui carte, care de altfel a și inegistrat mare succes. Cartea cuprinde repere incitante și puțin știute din viață să personale și profesioanală și a fost lansată în limba italiană.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Can Yaman are de gând să revină în forță pe platourile de filmare din Turcia în acest an. Îndrăgitul actor va reveni în Turcia pentru a filma un proiect pentru Disney Plus, ce are un scenariu semnat de Kerem Deren, celebrul scenarist al producției de mare succes, Ezel. De asemenea, jurnalistă Birsen Altuntas a dezvăluit că regizorul serialului va fi Uluc Bayraktar.

Partenera lui Can Yaman nu va fi din Turcia, ci din străînătate, iar filmările vor începe undeva în luna aprilie.

Citeste si: Care sunt cei mai apreciați actori turci ai momentului conform site-ului imdb.com? Iată cine conduce detașat cel mai recent clasament!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?