Veste minunată pentru Kate Middleton după diagnosticul de cancer! Ce se întamplă cu Prințesa de Wales în aceste momente

Autor: Diana Ghita

Ce a aflat Kate Middleton după ce a transmis public că are cancer

Sursa: Instagram princeandprincessofwales

Kate Middleton a primit o veste îmbucurătoare. La câteva săptămâni după ce a anunțat că are cancer, aceasta a aflat că este cel mai admirat membru a familiei regale.

Conform unui sondaj recent, ale cărui rezultate au fost făcute publice de New York Post, Kate Middleton, cunoscută pentru grandoarea și implicarea ei discretă în diverse cauze, l-a surclasat în popularitate pe soțul ei, Prințul William, în urma anunțului emoționant referitor la lupta ei cu cancerul.

Kate Middleton a primit o veste minunată

Într-un clip postat pe Instagram, pe 22 martie, Prințesa de Wales a făcut publice problemele ei de sănătate Aceasta a povestit că medicii au descoperit că are cancer în timpul unei intervenții chirurgicale abdominale

planificate în luna ianuarie.

Conform unui sondaj realizat de YouGov, în perioada februarie-aprilie a acestui an, Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a devenit cel mai iubit membru al familiei regale britanice. Înainte ca diagnosticul ei să fie făcut public, în februarie, Prințul Charles era cel mai popular membru al familiei regale, întrucât conducea cu un scor de 77%, iar soția lui îl urma îndeaproape cu 74%.

Cu toate acestea, popularitatea prințesei a crescut semnificativ după anunțul șocant al cancerului, întrucât a ajuns la un rating de 76%, în timp ce William a coborât la 73%.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Kate Middleton și-a tăiat părul pentru copiii bolnavi de cancer! Când a luat Prințesa de Wales această decizie

Cât de apreciați sunt restul membrilor familiei regale

Pe locul trei în topul popularității se află mătușa lui William, Prințesa Anne, cunoscută pentru devotamentul și dăruirea sa în momente dificile ale regatului. Prințesa Regală se bucură de o popularitate de 71% în rândul populației Marii Britanii.

Regele Charles al III-lea, care se luptă, și el, cu cancerul, ocupă locul patru în statistici. Monarhul, în vârstă de 75 de ani, are un scor de 63%, în timp ce fratele său mai mic, Prințul Edward, Ducele de Edinburgh, se situează la 54%.

Soția regelui, regina Camilla, este următoarea în top, cu un rating de 50%.

Citește și: Care este starea actuală de sănătate a prințesei Kate Middleton: Mesajul transmis de Regina Camilla

Referitor la Prințul Harry și Meghan Markle, membrii care au părăsit familia regală, se pare că popularitatea lor a scăzut considerabil după decizia lor de a se muta în Statele Unite, în 2020.

Procentul de popularitate al Ducelui de Sussex este de 31%, în timp ce soția îl urmează îndeaproape cu un scor de 26%. Cu toate acestea, perechea se află într-o poziție mai favorabilă decât cea a Prințului Andrew, ale cărui controversate l-au făcut să se claseze pe ultimul loc în sondaj, cu un procent de doar 6%.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?