Veste naucitoare pentru Esma! Afla cum va reactiona “stapana” familiei Boran si ce decizie radicala va lua in privinta viitorului ei alaturi de Garip, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 01 sep 2020, 09:25

Esma primeste un diagnostic neasteptat si viata ei se schimba iremediabil.

Esma primeste o veste naucitoare. In urma unor analize medicale pe care “stapana” familiei Boran a acceptat sa le faca, Esma primeste un diagnostic neasteptat. Viata Esmei se va schimba iremediabil iar aceasta va lua o decizie radicala in ceea ce priveste viitorul ei alaturi de Garip.

Nazif, unul dintre cei mai vechi angajati ai familiei Boran trece prim momente extrem de ciudate.

Dintr-o eroare, barbatul primeste tratamentul medicamentos prescris Esmei, iar manifestarile cauzate de acesta starneste ingrijorarea apropiatilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sureyya ii pregateste o surpriza sotului insa lucrurile iau o intorsatura de-a dreptul amuzanta.

Citeste si: Faruk din serialul "Mireasa din Istanbul" vacanta inedita alaturi de fosta lui sotie si de fiul lor! Iata cum a fost surprins celebrul Ozcan Deniz impreuna cu micutul Kuzey!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.