VESTE NEASTEPTATA pentru fanii Iris: Cristi Minculescu PARASESTE trupa! Vezi cine il va inlocui VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:58

Cantaretul Cristi Minculescu, solistul legendarei trupe Iris, va parasi formatia, fiind inlocuit, din data de 3 septembrie a acestui an, de Toni Seicarescu, informeaza pagina oficiala de Facebook a artistilor.

"Comunicat oficial: incepand cu data de 3 septembrie 2012, Cristi Minculescu paraseste grupul Iris. Activitatea formaţiei va continua, avandu-l ca solist pe Toni Seicarescu", se arata in anuntul de pe Facebook semnat "Trupa Iris".

Toni Seicarescu este cunoscut pentru colaborarea sa cu formatia Directia 5.

Se pare ca motivul care sta la baza deciziei lui Cristi Minculescu de a parasi trupa sunt banii.

"E trist ca se intampla asa ceva, cand pierzi un coleg de formatie.
Cristi a spus ca nu mai vrea sa cante cu noi pentru ca nu-i mai convine cat castiga in Romania. Dar Iris e mai mult decat un grup rock, e un simbol al rockului din Romania si de aceea va merge mai departe", a declarat Nelu Dumitrescu, liderul formatiei, pentru jurnalul.ro.

Iris a sarbatorit 35 de ani de cariera la sfarsitul lunii iunie, printr-un concert care a avut loc in Piata Constitutiei din Capitala.
Noul album- "Iris- O lume doar a lor- 35 de ani"- a fost lansat cu ocazia show-ului aniversar.

Sursa: Mediafax.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.