Veste proasta pentru bucuresteni! Tramvaiele 41 NU VOR CIRCULA in acest weekend

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:18

Tramvaiele liniei 41 din Capitala, care fac legatura intre cartierul Ghencea si Piata Presei Libere, nu vor circula sambata, 17 august, si duminica, 18 august, din cauza unor lucrari la calea de rulare, calatorii avand la dispozitie in schimb, pe acelasi traseu, linia naveta de autobuze 641.

"In vederea executarii lucrarilor de inlocuire a unor elemente la calea de rulare a tramvaielor de pe sos. Virtutii, din zona Podului Grant, respectiv din Pasajul Lujerului si pentru efectuarea reviziei tehnice anuale, in zilele de 17.08 si 18.08.2013, circulatia tramvaielor pe linia 41 va fi intrerupta", se arata intr-un comunicat.

 

Pentru preluarea fluxului de calatori de pe acest traseu, arata sursa citata, in cele doua zile vor circula autobuzele liniei naveta 641.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Autobuzele vor circula intre Piata Presei Libere si Ghencea pe urmatorul traseu: Bd. Expozitiei, Bd. Marasti, Bd. Maresal Alex. Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, sos.

Crangasi, Str. Virtutii, Pasajul Lujerului, Str. Brasov, Bd. Ghencea, a mai precizat RATB.

 

Abonamentele eliberate pentru linia 41 vor fi valabile si pe linia naveta de autobuze 641.

Sursa: Mediafax.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.