Veste soc despre Andreea Marin: a vrut sa se sinucida! Ce se intampla cu vedeta

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 iul 2020, 11:11

Dezvaluire socanta despre Andreea Marin: desi pare a fi una dintre cele mai puternice femei din showbiz, vedeta a fost la un pas de a se sinucide.

Marturisirea a fost facuta chiar de ea intr-un interviu pentru Antena Stars. Andreea Marin a tinut sa sublinieze ca, desi din exterior parea ca avea o viata perfecta, in realitate simtea o furie pe care nu o putea controla.

In plus vedeta a recunoscut ca a suferit de depresie, desi initial nu si-a dat seama de acest lucru.

"A fost o perioada foarte grea.

Ba chiar am ajuns in punctul in care sa ma gandesc la un gest extrem, eu persoana atat de puternica in ochii celorlalti. Eram intr-o perioada in care, din afara parea foarte buna, aveam un copil de un an si ceva, casa, masa si tot ce as fi avut nevoie.

"Teoretic, nu aveam de ce sa fiu trista, dar fiecare om le stie pe ale lui. A fost foarte greu, am ajuns sa nu mai pot controla furtuna din mine, sa ma simt foarte rau, deloc motivata sa merg mai departe.

A fost cumplit", a povestit Andreea Marin.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Eram dupa o nastere si am trait aceasta depresie postnatala. Desigur, erau si niste motive personale. In acea perioada a avut loc si pierderea Madalinei Manole.

"Eu nu realizam ca traiesc o depresie, de obicei depresivul nu stie si nu accepta sa i se spuna ca asta traieste.

I se pare ca e aratat cu degetul si ca este privit ca un nebun. Nimanui nu-i place sa i se puna o astfel de eticheta", a mai spus Andreea Marin.