Veste șoc în fotbalul românesc! Dodel, prins drogat la volan: ” Li s-a părut ciudat comportamentul și cum îi privea” Ce riscă fostul fotbalist

Author: Diana Bostan
Actualizat: 28 dec 2023, 09:28

Cristian Tănase, zis Dodel, a fost depistat pozitiv la droguri

Sursa: Facebook

Cristi "Dodel" Tănase a fost depistat pozitiv la consumul de substanțe ilegale. Polițiștii au observat faptul că fostul fotbalist se comporta ”ciudat” în momentul în care a fost tras pe dreapta.

Dodel a comis-o! Asta susțin polițiștii care l-au oprit pe fostul fotbalist pentru un control de rutină, miercuri seară. Fostul stelist a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost unul pozitiv. Ce riscă acum?

Fotbalistul Cristi Tănase a fost depistat pozitiv la droguri

Cristi Tănase a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a fost depistat conducând sub influența substanțelor interzise.

În urma acestui incident, fostului fotbalist i-a fost suspendat permisul de conducere. 

Citește și: Banul la ban trage! Cât a făcut Gigi Becali anul trecut doar din FCSB! Au apărut datele contabile, iar latifundiarul are de ce să fie fericit!

Cunoscut pentru talentul său în fotbal, fostul jucător a mai trecut printr-o situație similară și-n luna iunie a anului 2010, atunci când Dodel a rămas fără permis de conducere după ce a fost surprins conducând sub influența alcoolului, incidentul având loc tot în Pitești.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Polițiștii l-ar fi oprit pe Cristi Tănase pentru un control de rutină. Fostul jucător al roș-albaștrilor a fost testat pentru alcool, însă rezultatul a fost unul negativ. Observând comportamentul ”dubios” și privirea pierdută a acestuia, agenții au decis să-l testeze și cu aparatul drugtest. Acesta a fost depistat pozitiv, fiind dus la spital pentru un examen de sânge.

Dodel a fost lăsat fără permis de conducere

După ce a fost depistat pozitiv la consumul de substanțe interzise, Cristi Tănase a fost lăsat fără permisul de conducere, pe numele său fiind deschis și un dosar penal pentru conducerea sub influența drogurilor.

”Fostul fotbalist, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit pentru un control de rutină la marginea orașului, spre comuna Bradu. 

Cum polițiștilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât și modul în care îi privea, i-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool. Pasul următor a fost, firește, testarea cu aparatul drugtest. Acesta a ieșit pozitiv la o substanță stupefiantă, așa că polițiștii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat.

Citește și: Sorinel Copilul de Aur, condamnat la închisoare, după ce ar fi fost prins la volan sub influența substanțelor interzise

Fostul fotbalist a fost dus, apoi, la audieri și a rămas fără permis de conducere pe perioada cercetărilor, fiindcă i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise ”, au transmis polițiștii, potrivit ȘtirileProTV.ro.

Cristian Marian Tănase s-a născut pe data de 9 mai 1987 și este cunoscut în special pentru perioada în care a evoluat la clubul Steaua București (astăzi cunoscut sub numele de FCSB).

”Decarul” echipei a fost apreciat pentru talentul său ofensiv, câștigând titlul de campion cu roș-albaștri în anul 2015.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?