Veste șoc pentru Simona Halep! Sportiva ar avea două suspendări a câte patru ani „Da, din păcate Simona”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 23 ian 2024, 12:59

Simona Halep ar fi primit două suspendări a câte patru ani

Sursa: Instagram

Simona Halep nu ar avea una, ci două suspendări a câte patru ani. Surse din cadrul TAS au aruncat bomba în cazul sportivei din România.

Sportiva Simona Halep pare să trăiască un adevărat coșmar. Aceasta ar fi judecată pentru două spețe, fiecare aducând câte patru ani de suspendare.

Simona Halep ar avea două suspendări de câte patru ani

În urma suspendării de patru ani primite în urma scandalului de dopaj, Simona Halep a mers la TAS, acolo unde speră să primească o reducere a deciziei de suspendare.

Potrivit unor surse TAS, aceasta ar mai avea o suspendare de patru ani într-un alt scandal.

Citește și: Cum a reacționat firma care a produs suplimentul alimentar consumat de Simona Halep „Habar n-aveau de unde au luat ingredientele”. Avocatul sportivei a reacționat

Simona Halep ar avea o suspendare de patru ani în scandalul de dopaj cu substanța Roxadustat și una pentru neregulile din pașaportul biologic.

Cu toate acestea, Simona va fi judecată pentru fiecare dosar în parte.

Citește și: La mulți ani, Simona Halep! Ce vârstă împlinește și de ce urare emoționantă a avut parte sportiva în plin scandal de dopaj „Anul acesta a fost”

"Da, din păcate Simona are două suspendări de câte patru ani. Îi va fi foarte greu să obțină reduceri în ambele infracțiuni de care a fost găsită vinovată, dar… depinde și cu ce noi probe va veni la TAS", au declarat surse din

cadrul TAS pentru I Am Sport.

Avocatul Simonei Halep a vorbit despre procesul intentat companiei care a produs suplimentul alimentar contaminat

Conform unei anchete desfășurate de Gazeta Sporturilor, compania canadiană care a produs suplimentul alimentar contaminat susține că ei nu au primit nimic în legătură cu intențiile Simonei Halep de-ai da în judecată.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Simona Halep cere despăgubiri uriașe! Sportiva a dat în judecată compania care a produs suplimentul contaminat: „Procesul nu poate să fie decât unul de despăgubiri”

„E foarte interesant că oamenii au ajuns să știe cine suntem dacă identitatea noastră a fost scoasă din dosar… Iar informația a apărut în România, ceea ce înseamnă că sursa este din România.

Avocații noștri ne-au spus că rolul nostru se oprește la procesul de la ITIA. Dacă ea (n.r. – Halep) dorește să facă apel, e treaba ei. Nu putem să vorbim foarte multe despre caz, dar suntem în legătură cu avocații noștri. Inclusiv în dimineața asta am discutat. Nu înțeleg de unde vin lucrurile astea. Sunt destul de sigur că media adaugă informații de la ea”,  a declarat Kostas Koveos, directorul financiar al Quantum Nutrition, pentru GSP.ro.

Citește și: Pe cine dă Simona Halep în judecată după suspendarea de patru ani „Nu există nicio dovadă” Sportiva ar urma să primească despăgubiri de milioane de dolari

Bogdan Stoica, avocatul Simonei Halep susține că firma canadiană a fost dată în judecată în urmă cu o lună, însă de vină pentru întârziere ar fi durata procedurilor legale. Apărătorul Simonei Halep susține că în acest caz nu e vorba de mediere sau de vreo înțelegere între cele două părți.

”I-am dat în judecată de acum o lună, dar procedurile legale durează pentru că nu există mediere sau ceva asemănător, noi nu avem ce înțelegere să facem cu ei”,  a spus Stoica pentru publicul GSP.

Citește și: Simona Halep ar fi trebuit să înapoieze 2 milioane de dolari, trofeele și titlurile câștigate după 29 August 2022, dacă Tribunalul nu respingea cererea

Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani în urma acuzațiile de dopaj cu substanța interzisă Roxadustat, decizia fiind atacată de sportivă la TAS.