Veste șocantă pentru Hilal Altinbilek, eroina producției Mă numesc Zuleyha! Întreaga echipă a serialului este îndurerată de moartea actriței Emel Atıcı și a fiicei sale, în urma cutremurelor devastatoare din Turcia! „Îmi pare rău de pierderea ta”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 feb 2023, 10:45

Hilal Altinbilek, eroina serialului Ma numesc Zuleyaha

Sursa: Instagram Hilal Altinbilek

Tragica veste care a îndurerat întreaga echipă a serialului Mă numesc Zuleyha! Actorii regretă enorm moartea colegei lor de breaslă Emel Atıcı și a fiicei sale în dezastrul provocat de cutremure! „Suntem într-o profundă tristețe că am pierdut-o pe valoroasa actriță Emel Atıcı și pe fiica ei”

Producția turcească Mă numesc Zuleyha s-a bucurat de mare succes în Turcia și în străinătate, deoarece a adus în atenția publicului o poveste impresionantă de viață, dar și o distribuție fascinantă, formată din mulți actori talentați și celebri, care au jucat magistral realizând alături de întreagă echipa de producție un serial de excepție. De curând, casa de producție care a creat serialul Mă numesc Zuleyha a lansat în mediul online vestea tragică despre moartea actriței Emel Atıcı și a fiicei sale, în dezastrul provocat de cumplitele cutremure ce s-au produs la începutul săptămânii, in Turcia, chiar în zona Adana,

unde s-a filmat îndrăgita producție, între anii 2018-2022.

Întreaga echipă a serialului Mă numesc Zuleyha este îndurerată de moartea actriței Emel Atıcı și a fiicei sale

Celebra actriță Emel Atici și-a pierdut viața alături de fiica ei, Hande Püryan Atici, în timpul cutremurelor devastatoare. Îndrăgita actriță locuia în Adana, alături de fiica sa, Hande Püryan Aıcı, care absolvise Universitatea Beykoz, Departamentul de Management al Aviației Civile, de care era tare mândră, in ciuda faptului ca nu dorise sa ii calce pe urme. 

Publicul din România a cunoscut-o pe actrița Emel Atici, în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat între anii 2018-2022, un rol episodic, deoarece în paralel aceasta avea și alte proiecte pe scena Teatrului de Stat din Adana, acolo s-a stabilit după absolvirea Facultății de Teatru din cadrul Universității Cucurova.

Citește și: Tragedie fără margini pentru celebrul actor Orhan Aydın! Fiica lui și-a pierdut viața sub dărâmături, în urma cumplitelor cutremure din Turcia! „Durerea și întristarea mea sunt de nedescris”

Citește și: Actorul Erkan Petekkaya și soția lui, devastați de veștile dureroase sosite din orașul Antakya, unde mai multe rude ale lor au fost prinse sub dărâmături în timpul teribilelor cutremure!

Casa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, Tims&B, a anunțat că unul dintre actorii care au făcut parte din reușitul proiect, Emel Atici, a decedat în timpul dezastrului provocat de cele două cumplite cutremure, împreună cu fiica ei.

„Suntem profund întristați de pierderea valoroasei actrițe Emel Aıcı, din serialul nostru Mă numesc Zuleyha și a fiicei sale, Püryan Aıcı, în dezastrul cutremurului din țara noastră. Ne exprimăm condoleanțe familiei Atıcı și tuturor cetățenilor noștri care și-au pierdut viața în cutremur, familiilor lor.”, a transmis compania Tims&B.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La fel de îndurerați de teribilă pierdere sunt colegii de breaslă ai indragitei actrițe Emel Atici, care au transmis pe conturile lor de socializare mesaje emoționante de condoleanțe, la scurt timp după aflarea tragicei vești.

„Îmi pare foarte rău, foarte... Pentru toată lumea, pentru orice. Îmi pare rău pentru pierderea ta.”, a spus actrița Hilal Altinbilek, pe Instagram.

„Fie ca draga noastră prietenă Emel Atici să se odihnească în pace... Odihnește-te în pace...”, a scris și actrița Sibel Tascioglu, pe contul ei de socializare.

Pentru tânăra Hande Püryan Atici au fost lansate condoleanțe și din partea Universității pe care a absolvit-o, care a transmis un mesaj la fel de tulburător, după aflarea tragicei vești. 

„Suntem profund întristați de pierderea absolventei programului de Management al Transportului Aerian Civil al Universității noastre, Hande Püryan Ațici și a mamei sale, Emel Ațici, în urmă cutremurului. În numele Universității Beykoz, dorim mila lui Dumnezeu absolventei noastre, draga Püryan și a prețioasei sale mame Emel Atici și condoleanțe familiei și fanilor săi.”, a transmis Universitatea Beykoz, potrivit haberturk.com 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.