Veste teribila pentru gimnasta Simona Amanar! O persoana apropiata a pierit in accidentul din Spania

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 06 oct 2020, 17:35

"De ce destinul nu i-a lasat sa ajunga acasa, printre cei dragi, si i-a rapus pe drum?!” se întreaba rudele românilor arsi de vii pe o autostrada din Spania.

Sunt opt vieti, printre care si doi copii! Autoritatile cauta acum o a noua persoana implicata în tragedie, care ar fi disparut, Dumnezeu stie unde, în momentul dezastrului.

Cu pozele in mana, mamei unuia dintre romanii morti in Spania nu ii vine sa creada ca o asemenea nenorocirea s-a abatut asupra familei lor.

Oamenii pe care ii iubea cel mai mult pe lume s-au prapadit in cumplitul accident din Spania: baiatul, nora si cei doi nepotei.

Ii astepta acasa, cu masa pusa...

Nici cand a vazut politia la poarta nu si-a pierdut speranta ca cei dragi sunt in viata, dar nu a rezisitat teribilei vesti care i-a strapuns inima ca un pumnal. Femeia, insa, parca a presimtit aceasta veste sumbra: „Am iesit afara, am facut trei pasi de la bucatarie de acolo si a intrat asa un fior rece in mine. Am vazut ca nu mai pot sa ma controlez si m-am intors inapoi.

M-au scuturat frisoanele.”

Si Vasile s-au casatorit in urma cu zece ani si aveau doi copii frumosi: Alexandru, de sapte ani si Mara, de cinci. Familia a plecat intr-o vacanta de doua saptamani, in Spania, langa Alicante, la parintii femeii. Acasa, in satul Gelu, rudele,  si vecinii sunt au ramas incremeniti!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Printre victime este si Adriana Damian, de 51 de ani, matusa gimnastei Simona Amanar.

Femeia petrecuse trei saptamani de vacanta la fiica ei, stabilita in Spania. Cu lacrimi in ochi, sotul marturiseste ca nu trebuia sa se urce in acel microbuz: „Fata i-a spus: "Nu te du’ in microbuz, du-te cu astia cu Audi, ca in Audi erau numai timisoreni. Dar soferul i-a spus: "Nu, vino cu mine ca e un loc liber aici!”

Un alt timisean, de 27 de ani, care urma sa faca nunta, si-a pierdut viata! Ovidiu Smercinschi din Jimbolia era sofer in Spania si se intorcea acasa la familie.

Trebuia sa faca ultimele pregatiri pentru ca peste doua saptamani se casatorea cu aleasa lui!

Romanii se indreptau cu microbuzul spre Valencia, de unde urmau sa se imbarce in avion cu destinatia Romania.
Accidentul s-a petrecut pe autostrada, in apropierea localitatii Granja de Rocamora, in provincia Alicante.

Din motive inca necunoscute, un camion a rupt parapetul despartitor si a patruns pe contrasens, unde a izbit in plin autovehiculul cu romani.

Soferii care treceau prin acea zona au fost martorii unor imagini greu de privit!

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?