Veste teribilă pentru Vladimir Putin! Anunțul a venit în această dimineață din Ucraina

Autor: Madalina Maftei

Veste teribilă pentru Vladimir Putin! Anunțul a venit în această dimineață din Ucraina

Sursa: Twitter

Încă o lovitură pentru Vladimir Putin. Un alt ofițer din armata sa a fost găsit mort de localnicii din Harkov. Se pare că trupul acestuia a fost lăsat în urmă de armata rusă, fiind înmormântat de localnicii din zonă.

Oficialii ucraineni au recuperat cadavrele a cel puțin șase militari ruși, inclusiv un locotenent-colonel din armata lui Putin. Toate au fost îngropate de localnici în regiunea Harkov, potrivit unui oficial al poliției, notează capital.ro.

Rușii au lăsat în urmă cadavrele soldaților care au pierit în război

Calvarul din Ucraina nu pare că va lua sfârșit, ororile din țara vecină României sunt de nedescris. Cadavrele soldaților ruși care au murit în război au fost îngropate și marcate doar cu cruci făcute manual, a declarat oficialul poliției regionale Serhii Bolvinov într-o declarație pe Facebook. Localnicii i-au îngropat din respect religios, a

spus el. 

„Am primit rapoarte că au fost găsite morminte pe diverse străzi, fără alte semne decât cruci făcute în casă. A trebuit să săpăm aceste morminte pentru a identifica cadavrele și a le transfera în conformitate cu procedurile internaționale. Rușii nu sunt interesați să își ia morții”, Bolvinov a scris pagina sa de Facebook.

Poliția a dezgropat mormintele din așezarea Zolochiv “pentru a-i identifica pe cei înmormântați și pentru a-i transfera în conformitate cu procedurile internaționale”, a spus el.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Lovitură neașteptată pentru Vladimir Putin! Rusia va avea de suferit din 25 mai. Statele Unite ale Americii au făcut anunțul

Numărul real al soldaților este ținut secret

De când a invadat Ucraina, Rusia a ținut secret numărul soldaților uciși în urma acțiunilor de forță împotriva ucrainenilor, ultima actualizate furnizată de armata rusă a fost în martie, când a anunțat că sunt peste 1.300

de soldați morți pe front.

“Din nefericire, în timpul operațiunii militare speciale, au existat pierderi în rândul camarazilor noștri”, a declarat prim-adjunctul șefului Statului Major General al Forțelor Armate ale Federației Ruse, generalul-colonel Serghei Rudskoi, folosind eufemismul oficial care se referă la războiul din Ucraina.

“Până în prezent, 1.351 de militari au murit, 3.825 au fost răniți. Statul își va asuma responsabilitatea de a sprijini familiile, de a crește copiii pentru a primi studii superioare, pentru rambursarea integrală a împrumuturilor și rezolvarea problemei locuințelor”, a mai spus acesta la finalul lunii martie.

Citeste si: LIVE UPDATE Ziua 88 de război în Ucraina. Zelenski i-a cerut premierului italian să impună mai multe sancțiuni Rusiei

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.