Veste tragică din Turcia! Actorul Çağdaş Çankaya și soția lui, faimoasa muziciană Zilan Tigris, au murit sub dărâmături, în dezastrul provocat de cutremurele puternice din Turcia!

Author: Ana Filip
Actualizat: 15 feb 2023, 10:45
Foto(4)

Doliu în lumea artistică din Turcia! Actorul Çağdaş Çankaya și soția lui, faimoasa muziciană Zilan Tigris, au fost găsiți fără suflare sub ruine, după șapte zile de la producerea cumplitelor cutremure în Turcia! „Durerea asta este de nesuportat!”

Cele două cutremure devastatoare ce au avut loc în Turcia pe 6 februarie 2023, cu magnitudini de 7,8 și respectiv 7,5 au făcut prăpăd în estul Turciei și în Siria, declanșând un adevărat infern pe pământ. Bilanțul victimelor a ajuns la peste 25000 de morți și continuă să crească de la ora la altă, iar căutările disperate ale salvatorilor nu contenesc, deoarece încă mai sunt mulți oameni prinși sub dărâmături.

Printre persoanele găsite fără suflare, în ciuda eforturilor depuse de autorități și voluntari pentru salvare, se numără și actorul Çağdaş Çankaya și soția lui, muziciana de origine armeană, Zilan Tigris, iubit enorm de publicul din Turcia.

Veste tragică din Turcia! Actrița Çağdaş Çankaya și soțul ei, muzicianul Zilan Tigris, au murit sub dărâmături în orașul Diyarbakır

Cei doi soți, Çağdaş Çankaya și Zilan Tigris, renumita pentru cântecele sale în mai multe limbi, se aflau în apartamentul lor dintr-un imobil cu nouă etaje, care se afla în complexul rezidențial Sozel, din orașul Diyarbakır, în care locuiau

de câțiva ani.

Citește și: Tristețe fără margini pentru celebrul actor Uğur Aslan, din serialul Dragoste infinită! Familia lui a fost grav afectată de cutremurele care au făcut prăpăd în provincia lui natală Hatay! „Presupunem că i-am pierdut”

În ciuda eforturilor uriașe de căutare depuse de echipele de salvatori, trupurile celor doi soți au fost găsite abia astăzi, după aproape șapte zile de la producerea teribilelor cutremure. Oamenii care au intervenit la căutarea lor nu și-au pierdut speranța până în ultima clipă, deoarece au încă se mai

auzeau voci de sub dărâmături, însă în cele din urmă au descoperit trupurile lor neînsuflețite.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vestea tragică despre moartea actorului Çağdaş Çankaya și a soției lui, Zilan Tigris a fost dată de celebrul fotbalist, Arat Barış, care regretă enorm cumplită pierdere a celor doi artiști din țara sa.

Fanii lor și-au exprimat regretele uriașe imediat ce vestea s-a vehiculat în presa turcă.

„Durerea asta este de nesuportat! Nu există nicio modalitate de a descrie această durere.”, au scris fanii în mediul online, potrivit karar.com

Citește și: Veste șocantă pentru Hilal Altinbilek, eroina producției Mă numesc Zuleyha! Întreaga echipă a serialului este îndurerată de moartea actriței Emel Atıcı și a fiicei sale, în urma cutremurelor devastatoare din Turcia! „Îmi pare rău de pierderea ta”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.