Veste tristă din Istanbul! Doi actori celebri au divorțat după opt ani de mariaj! Ceyda Düvenci și Bülent Şakrak au anunțat recent că au pus capăt căsniciei lor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 iul 2023, 23:42
video Foto(5)

Deși păreau cuplul perfect, renumiții actori Ceyda Düvenci și Bülent Şakrak au anunțat recent că au divorțat! Iată ce a apărut pe contul de Instagram al celebrei actrițe, la scurt timp de la despărțirea de fostul ei soț!

Bülent Şakrak are 45 de ani și face parte din categoria celor mai apreciați actori ai generației sale în Turcia. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, actorul a demonstrat un talent desăvârșit și o carismă aparte, în multe producții în care a jucat magistral. Publicul din România l-a cunoscut pe carismaticul actor în anul 2021 în serialul Fiica ambasadorului în care a jucat rolul negativ al afaceristului Kahraman.

După ce anul trecut, celebrul actor a trecut prin cea mai dificilă perioada din viață lui, deoarece și-a pierdut mama, de curând, presă turcă a anunțat că Bülent Şakrak a divorțat de soția lui după opt ani de căsnicie.

Veste tristă din Istanbul! Doi actori celebri au divorțat după opt ani de mariaj! Ceyda Düvenci și Bülent Şakrak s-au despărțit

Ceyda Düvenci are 46 de ani și se numără și ea printre cele mai frumoase și apreciate actrițe ale Turciei. Telespectatorii din România au cunoscut-o încă din anul 2008 când a jucat

în serialul 1001 de nopți, care i-a adus primul mare succes din carieră și i-a deschis calea către celebritate.

Ceyda Düvenci și Bülent Şakrak s-au cunoscut și s-au îndrăgostit iremediabil în anul 2014, iar un an mai târziu au decis să se căsătorească. Fericitul eveniment a avut loc în Istanbul, într-un cadru de poveste, unde au avut alături rudele, prieteni și mulți colegi de breaslă.

Citește și: Tragedia cumplită care l-a îngenunchiat pe Kahraman din serialul Fiica ambasadorului! Cum a fost surprins actorul Bülent Şakrak, la înmormântarea celei mai dragi femei din viața sa

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși păreau extrem de fericiți și împliniți, mai ales după nașterea celor doi copii, care le-au adus mare bucurie, Ceyda Düvenci și Bülent Şakrak au anunțat recent că au pus capăt căsniciei lor, după opt ani de la căsătorie și vor merge pe drumuri diferite.
La scurt timp după anunțul divorțului, renumita actrița Ceyda Düvenci a publicat pe contul ei de instagram o imagine în care și-a făcut apariția în costum de baie, undeva la mare și părea destul de resemnată și de optimistă, în ciuda perioadei dificile pe care se presupune că a traversat-o

recent din cauza divorțului.

Citește și: Afaceristul Kahraman Boz din serialul Fiica ambasadorului, căsătorit în realitate cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată ce familie superbă au împreună!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.