VESTE TRISTA din lumea filmului! O mare actrita A MURIT

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 05 oct 2020, 22:15

Lumea filmului este in doliu dupa ce o mare actrita a incetat din viata.

Actrita mexicana Columba Dominguez, care a lucrat cu celebrul regizor suprarealist Luis Bunuel in timpul epocii de aur a cinematografiei din Mexic, a murit miercuri, la varsta de 85 de ani, din cauze necunoscute.

Dominguez, care a primit anul trecut premiul Ariel pentru intreaga cariera- echivalentul mexican al Oscarurilor-, a jucat in peste 60 de filme si productii TV, intr-o cariera care a depasit sase decenii.



A devenit celebra pentru rolul principal din filmul lui Bunuel "El río y la muerte/ The River and Death" (1955) si pentru "Pueblerina" (1949), o drama romantica regizata de Emilio Fernandez.

Anuntul despre decesul actritei a fost facut public pe Twitter de nepotul acesteia, Giuliano Molina, care a publicat si o fotografie cu matusa lui, alaturi de Fernandez si Marilyn Monroe.

Dominguez a fost verisoara de gradul al doilea cu scenaristul filmului "Babel" Guillermo Arriaga.
Academia de film din Mexic a declarat intr-un comunicat ca cinematografia mexicana a pierdut una dintre marile sale legende.

Sursa: Mediafax.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.