Veste tristă în Casa iubirii! Andreea Mantea a făcut anunțul! "Nu i-am mai permis să intre în emisiune" Un concurent a fost descalificat! Iată motivul neașteptat care a dus la descalificarea lui!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 apr 2022, 12:24
Foto(4)

Andreea Mantea a adus o veste tristă astăzi în prima ediție a acestei săptămâni a emisiunii Casa iubirii! Unul dintre băieți a fost descalificat!

O nouă săptămână a debutat cu o veste trista pentru concurenții din Casa iubirii și pentru fanii show-ului matrimonial. În prima ediție a acestei săptămâni, Andreea Mantea a venit în Casa iubirii printre concurenți pentru a lamuri ce anume s-a întâmplat cu băiatul care lipsește. Iată de ce s-a luat decizia că acesta să fie descalificat și să plece din emisiune.

Citeste si: Interviu exclusiv! Bianca Mitroi de la Casa Iubirii: "Îmi este dor de Sorin!" Fosta concurentă face dezvăluiri în premieră despre experiența din cadrul reality-show-ului

Veste tristă în Casa iubirii! Andreea Mantea a făcut anunțul! "Nu i-am mai permis să intre în emisiune"

Contrariați de absenta lui Robert, toți concurenții din Casa iubirii au așteptat cu sufletul la gura să afle ce s-a întâmplat cu Robert, care nu și-a făcut apariția la filmări. Unii dintre băieți au lansat inițial ipoteza că tânărul s-ar fi împăcat cu fosta lui iubita și din acest motiv nu s-ar mai fi prezentat la filmări în timp util.

Citeste si: Bianca Mitroi, prima concurentă eliminată din Casa iubirii, comentarii acide la adresa fostelor ei colege, după ce a aflat reacțiile acestora! "A venit cu un aer de superioritate"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În cele din urmă Andreea Mantea a venit în Casa iubirii și a explicat care au fost motivele pentru care Robert nu a ajuns la filmări.

Îndrăgită prezentatoare a subliniat faptul că nu a fost prima abatere a lui Robert de la regulile emisiunii, iar acum a fost picătură care a umplut paharul și de aceea concurentul a fost descalificat și a fost nevoit să părăsească emisiunea.

"De câteva zile Robert ne crează câteva probleme: mici întârzieri, mici neplăceri, fel și fel de discuții micuțe dar obositoare! Astăzi Robert din nou a întârziat! Noi am început filmările puțîn mai târziu, din cauza unor defecțiuni tehnice, dar el nici până la ora la care noi am rezolvat problemele tehnice

el nici până la ora aia nu a ajuns aici, la filmări! A ajuns ulterior dar am luat decizia să-l descalificăm! Nu i-am mai permis să între în emisiune! Așadar începând de astăzi Robert nu mai este concurent in Casă iubirii! Este descalificat!", a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Cu ce dilemă să confruntă Andreea Mantea în ziua de Paște. Vedeta a cerut ajutorul fanilor: ”Avem nevoie de ajutor”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.