Veste tristă în familia regală britanică! A pierdut sarcina, dar abia acum a făcut dezvăluirea: „Am simţit o crampă puternică. M-am aşezat pe podea și...”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 03 feb 2021, 15:45
Kate Middleton și Meghan Markle
Sursa: Instagram

Și-a dorit să devină din nou mamă, dar a pierdut sarcina și abia acum a găsit puterea pentru a dezvălui ceea ce s-a întâmplat în urmă cu mai multe luni.

După ce a devenit mamă pentru prima oară, Meghan Markle și-a dorit să mai aducă pe lume un copil, însă un eveniment nefericit a împiedicat-o să facă acest lucru, după cum chiar ea a dezvăluit într-un interviu acordat recent.

Meghan Markle a pierdut o sarcină. Dezvăluiri emoționante 

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să își trăiască în liniște povestea de iubire, motiv pentru care au luat decizia de a se retrage din rangul de membri seniori ai Familiei Regale Britanice.

Astfel, cei doi nu au mai fost în centrul atenției și nici nu au mai apărut atât de des în public, preferând să păstreze discreția.

Acum, soția prințului Harry   a făcut o mărturisire dureroasă. Meghan Markle a dezvăluit într-un interviu acordat recent că a pierdut o sarcină, acesta fiind unul dintre cele mai grele momente din viața ei.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o crampă puternică.

M-am aşezat pe podea cu Archie în braţele mele, fredonând un cântec de leagăn care să ne calmeze pe amândoi, într-un contrast izbitor cu sentimentul pe care-l aveam: că ceva nu este în regulă. Ştiam, în timp ce-mi strângeam la piept întâiul născut, că l-am pierdut pe al doilea.”,
a povestit Meghan Markle, potrivit adevarul.ro .

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Suma uriașă care i-a fost oferită lui Meghan Markle pentru a juca din nou în serialul „Suits”

În articolul publicat pe New York Times, Meghan Markle a povestit că a pierdut sarcina în luna iulie a acestui an și că totul s-a întâmplat în timp ce îl pregătea pe micuțul Archie, primul copil al cuplului regal, pentru somn. Meghan Markle se afla în casa din Los Angeles atunci când a simțit o contracție puternică. Soția prințului Harry a povestit că acela a fost momentul în care a conștientizat că ceva rău se va întâmpla.

Meghan Markle a dezvăluit că anul 2020 a fost unul dificil pentru ea și prințul Harry, având în vedere acest eveniment nefericit.

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți pentru prima oară în anul 2019, atunci când a venit pe lume băiețelul lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Citeste si: Prințesa Diana a prezis ruptura prințului Harry de familia regală britanică. Ce declara în trecut?