Veste trista la sfarsitul saptamanii! O tanara a murit dupa ce a cazut cu masina in Dambovita

Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 feb 2017, 04:55

O tanara de 26 de ani a murit, vineri dimineata, dupa ce a cazut cu masina in raul Dambovita, in apropiere de Targul Vitan din Capitala.

”La fata locului am gasit autoturismul rasturnat pe plafon si in interior scafandii au identificat victima in varsta de 26 de ani, blocata in autourism si in stare de inconstienta. A fost preluata de echipajul SMURD in vederea aplacarii manevrelor de resuscitare, insa la scurt timp au declarat decesul acesteia. Scafandrii au continuat verificarea zonei respective pentru cautarea altor posibile victime, pana in aceste moment nefiind identificate alte persoane.

Interventia a fost dificila pentru ca autoturismul era rasturnat pe plafon(...), in rest cautarea s-a facut cu destula usurinta pentru ca apa nu are o adancime foarte mare ”, a declarat Daniel Vasile, purtator de cuvant ISU Bucuresti, la B1 TV.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In jurul orei 7.00 am fost sesizati prin apel de urgeta 112 cu privire la faptul ca un autovehicul a plonjat in raul Dambovita. La fata locului, politistii au constatat ca autovehicului se deplasa de la Bucuresti spre centura Bucurestiului, a pierdut controlul directiei de mers si a plonjat in rau.(...) Deocamdata nu ne putem pronunta cu privire la cauze, se va dispune o necorpsie precum si expertiza tehnica a autovehiculului ”,
a explicat Claudia Burada, purtator de cuvant IPJ Ilfov.