Veste trista! Pei-Pei, delfinul care a facut copii sa zambeasca timp de trei ani, a murit VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 21:40

Pei-Pei a ajuns la Constanta in anul 2010, alaturi de doua femele. Avea numai trei ani si era nascut in China.

 La scurt timp dupa sosirea in tara,delfinul Pei-Pei stia sa salute si sa intinda aripioara ca sa dea noroc. Timpul a trecut si iata ca mamiferul nu a mai fost atat de jucaus. In ultimele zile ii pierise cheful aproape de tot.

Delfinii sunt considerati cele mai inteligente mamifere marine, asa ca lipsa lui Pei-Pei nu va trece neobservata. Femelele Chen Chen si Ni-Ni inca il mai cauta prin bazin.


Antrenorii se tem ca fara masculul, PEI-PEI, femelele nu vor mai da acelasi randament in spectacole, dar incearca sa le distraga atentia, jucându-se mai mult cu ele. Intre timp delfinul mort va fi supus necropsiei si dupa toate analizele de laborator va fi incinerat. 

La cei sase ani ai sai, delfinul era considerat adolescent, având vârsta echivalenta unui om de 17 ani. Pei-Pei este a doua vedeta pe care Delfinariul din Constanta o pierde in ultimii ani.
În iulie 2009, delfinul-vedeta Mark a murit de batrânete.




 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.