Veste trista pentru Ozcan Deniz (Faruk din serialul "Mireasa din Istanbul") chiar in timpul galei de lansare a noului sau film! Iata ce anume l-a zdruncinat pe celebrul actor in seara care se anunta una speciala!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 dec 2017, 15:20
video Foto(4)

Celebrul actor a primit o veste cumplita despre starea de sanatate a tatalui sau!

Desi trista veste l-a luat prin surprindere de marele actor, Ozcan Deniz a incercat pe cat posibil sa se adune si sa isi pastreze un zambet discret in fata colegilor si tuturor celorlalti invitati.


Conform presei din Turcia, tatal lui Ozcan Deniz, Sadik Deniz, a fost dus la spital chiar in seara galei.

Citeste si: Carismaticul Cagatay Ulusoy (Yaman) va intampina noul an alaturi de starurile de la Hollywood! Iata de ce a ales sa-si petreaca Revelionul departe de Turcia!

Citeste si: Asli Enver (Sureyya) si Ozcan Deniz (Faruk), sustinuti de colegii lor din serialul "Mireasa din Istanbul", la gala de lansare a proiectului lor cinematografic! Micutul Emir a fost vedeta serii! Iata cele mai frumoase ipostaze surprinse la marele eveniment!

"Medicul a spus ca este vorba despre o infectie urinara.
Tata este la terapie intensiva. Nu este nimic grav! Eram cu Ozcan la gala si aveam telefoanele pe silent. Pentru ca nu am raspuns la telefon, s-a dus ambulanta acasa. Ne-am dus la spital imediat cum am vazut!", a spus fratele actorului.

Citeste si: Burak Ozcivit, un nou look, aceeasi privire patrunzatoare! Iata ce aparitie inedita a avut celebrul actor in noul clip de promovare realizat de compania a carei imagine o reprezinta cu secces!

(Sursa: gecce.com.tr, viata cu aroma de cafea)