Veste tristă pentru Ozcan Deniz, în plin proces pentru obținerea custodiei fiului său, Kuzey Deniz!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 dec 2021, 16:36

Ozcan Deniz, un actor complet

Sursa: Instagram Ozcan Deniz

Ozcan Deniz trece printr-o perioada dificilă a vieții sale, deoarece se află în plin proces de obrinere a custodiei fiului sau, Kuzey!

Celebrul Ozcan Deniz face parte din generația de aur a actorilor talentați și admirați din Turcia. Publicul îl adoră încă de la primele sale apariții pe micile ecrane în seriale de excepție în care a interpretat roluri memorabile. La cei 49 de ani, Ozcan Deniz deține un palmares impresionant de care este foarte mândru, însă nu la fel de împlinit este și în plan personal. 

Veste tristă pentru Ozcan Deniz, în plin proces pentru obținerea custodiei fiului său

Deși cu câțiva ani în urmă se căsătorise din nou și era extrem de fericit că va deveni și tătic pentru prima dată, la scurtă vreme a decis să divorțeze. Celebrul actor Ozcan Deniz încă se confruntă cu mari probleme cauzate de divorțul de soția să, Feyza Aktan, deoarece a intentat un proces de obținere a custodiei micuțului lor fiu, proces ce încă se prelungește în instanța.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Ozcan Deniz a primit cumplită veste că hotărârea în procesul de custodie se amână din cauza faptului că judecătorul s-a îmbolnăvit. Se pare că pronunțarea s-a amânat pentru săptămâna viitoare.

Özcan Deniz și Feyza Aktan s-au căsătorit în anul 2018 și au împreună un băiețel, Kuzey, care a împlinit trei ani în ziua de 30 aprilie 2021.

După doar un an de la căsătorie, cei doi au decis să divorțeze, însă nu au reușit să ajungă la un consens în privința custodiei băiețelului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Celebrul Ozcan Deniz iubeste din nou! Iata CINE este superba femeie de origine iraniana, cu douazeci de ani mai tanara, care i-a furat mintile indragitului actor!

Astfel, s-a ajuns la intentarea unui proces de custodie în instanța. Între timp însă cei doi foști soți au încercat de mai multe ori să se împace și chiar să își reia povestea de dragoste însă fără sorți de izbândă.

Mai mult decât atât, fosta sa soție l-a acuzat în urmă cu câteva luni că ar fi dat buzna în locuința să pentru a-l lua pe micuțul Kuzey și atunci această l-a pălmuit după cum relata presă la acea vreme. Rămâne de văzut ce se va întâmplă și care va fi hotărârea finală în procesul de custodie al foștilor soți Deniz.

Citeste si: Ozcan Deniz, prima reactie dupa ce s-a scris ca ar fi fost palmuit de fosta sa sotie! Ce s-a intamplat la cea mai recenta infatisare din cadrul procesului de obtinere a custodiei a micutului Kuzey!