Veste tulburătoare pentru Ionuț! Concurentul este la un pas de eliminare. Ce decizie au luat fetele în privința lui? Aflați ce se va întâmpla, duminică, 9 aprilie, în Casa iubirii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 08 apr 2023, 20:00

Duminică, 9 aprilie, va avea loc o nouă ediție incendiară “Casa iubirii”, la Kanal D. Ce urmează să se întâmple cu Ionuț?

Este o săptămână agitată la “Casa iubirii”, iar lucrurile nu par să se liniștească. Mâine, fanii emisiunii “Casa iubirii” vor avea parte de o nouă ediție incendiară.

Citește și: Momente savuroase în Casa iubirii! Fetele pun la cale noi provocări pentru băieți! Marinel va fi invitat de Emma în camera roșie! „Nu te așteptai să te chem?” Erisa va ajunge față în față cu Laurențiu!

Veste tulburătoare pentru Ionuț! Concurentul este la un pas de eliminare. Ce decizie au luat fetele în privința lui?

Situația se complică și mai tare în Casa iubirii. Ionuț este nominalizat pentru eliminare. Tensiunea se așează cu ușurință în sufletele concurenților. Oare va părăsi acesta Casa iubirii?

În cadrul ediției de mâine, Ionuț va răspunde la o întrebare incendiară pusă de frumoasa prezentatoare, Andreea Mantea.

Telespectatorii vor afla în Gala de duminică, 9 aprilie, dacă Ionuț a plăcut-o vreodată pe Nona.

De asemenea, fanii Casa iubirii vor afla tot în ediția de mâine dacă concurentul va părăsi sau nu emisiunea.

Citește și: Bianca și-a ieșit din minți din cauza insinuărilor lui Robert! „Nu depinde de mine că tu n-ai sentimente pentru ea!” Iată ce decizie neașteptată a luat Andreea Mantea în privința Biancăi, în timpul conflictului aprig dintre ea și Robert

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea: "Ai plăcut-o pe Nona în sensul de o posibilă cunoaștere? Nu iubită! Este o zi importantă astăzi, o Gală importantă. Astăzi vom afla dacă ne luăm la revedere de la Ionuț sau nu. Fetele i-au promis că o să-l voteze, dar vom vedea dacă va și pleca acasă."

Concurenții din  Casa iubirii,  sezonul 2, au parte în fiecare ediție de noi provocări, noi ocazii de cunoaștere, dar și de momente complicate și răsturnări neașteptate de situație care de cele mai multe ori le pun în pericol relațiile mai ales în cazul

celor care deja formează un cuplu în cadrul show-ului. 

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face în Gală, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 9 aprilie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Citește și: Mihaela va izbucni în lacrimi din cauza lui Robert! „Am înțeles foarte bine, nu vrei să fie nimic între noi! Îmi scoți ochii pentru orice!” Bianca va fi dată afară din platou! 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?