Veste uluitoare din Istanbul! Celebrul actor Kaan Urgancioglu, care joacă rolul principal în noul serial Secrete de familie, va deveni pentru prima dată tătic

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2023, 23:06
Foto(5)

Carismaticul Kaan Urgancioglu, actorul care dă viață personajului principal Ilgaz în serialul Secrete de familie, va deveni tată și este în culmea fericirii! Minunata vestea a venit la doar două luni de la căsătoria acestuia cu aleasa inimii sale, Burcu Denizer!

Kaan Urgancıoğlu are 42 de ani și este considerat unul dintre cei mai talentați, expresivi și carismatici actori ai momentului în Turcia. Chipeșul Kaan a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și treptat a ajuns în topul celor mai apreciați actori. În cele două decenii de carieră fulminantă, celebrul actor a dovedit un talent desăvârșit și o carisma aparte, reușind să fascineze și publicul din străinătate.

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe Kaan Urgancioglu încă din anul 2017, când a jucat în serialul Dragoste infinită, unde a interpretat rolul principal negativ Emir, alături de bunii săi prieteni și colegi de breaslă Neslihan Atagul și Burak Ozcivit. Anul acesta i-a adus tânărului actor și împlinirea pe plan personal deoarece în luna iulie s-a căsătorit cu aleasă inimii sale, iar de curând, cei doi îndrăgostiți au anunțat că vor deveni părinți.

Kaan Urgancioglu, care va juca rolul principal în noul serial Secrete de familie, va deveni pentru prima dată tătic

Kaan Urgancıoğlu a venit pe lume în anul 1981, în Izmir, unde a crescut și a studiat până la vârstă majoratului. După absolvirea liceului, ambițiosul tânăr a plecat în Istanbul pentru a-și continuă studiile. Acesta a fost admis la Facultatea de Finanțe în cadrul Universității Marmara, însă treptat a conștientizat faptul că nu va putea să abandoneze marele vis de a deveni actor și atunci s-a reorientat către Facultatea de Teatru pe care a

încheiat-o cu succes, iar în 2002 a și debutat pe platourile de filmare ale serialului Karaoğlan, care i-a deschis calea spre carieră strălucită de astăzi.

Citește și: VIDEO EXCLUSIV. Mesajele actorilor principali din “Secrete de familie”, Pinar Deniz și Kaan Urgancıoğlu, pentru telespectatorii din România, cu puțin înainte de premiera serialului “Secrete de familie”

Dacă pe plan profesional celebrul actor Kaan Urgancioglu s-a bucurat de mari succese și de admirația nemărginită a publicului din Turcia și de peste hotare, pe plan personal destinul i-a pregătit un drum

mult mai dificil. Însă după câteva dezamăgiri sentimentale, celebrul actor și-a întâlnit anul trecut jumătatea ideală, la scurt timp după despărțirea de actrița Zeynep Oymak.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Deși nimeni nu se aștepta, anul acesta, pe 19 iunie, Kaan Urgancioglu și iubita lui, Burcu Denizer și-au unit destinele, într-un cadru restrâns, iar cununia a avut loc la Consulatul Turciei din Atena, unde au avut alături doar câteva rude și câțiva prieteni apropiați.

După doar două luni de la fericitul eveniment, presa din Turcia a anunțat că îndrăgitul actor și proaspătă lui soție vor deveni părinți și sunt în culmea fericirii. Potrivit renumitei jurnaliste Birsen Altuntas  cei doi soți vor avea un băiețel, iar viitoarea mămică s-ar afla în a cincea luna de sarcină. Dovada clară a venit din partea mamei Burcu Denizer, care a publicat o imagine cu burtica de graviduță, pe contul ei de socializare.

Citește și: Unul dintre cei mai frumoși și admirați actori turci va reveni în atenția publicului din România! Kaan Urgancıoğlu va jucat în noul serial „Secrete de familie”, care va începe pe 30 august la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.