VESTEA care a intristat MILIOANE de fani! David Beckham SE RETRAGE din activitate VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 17:05

Fostul capitan al nationalei Angliei, David Beckham, in varsta de 38 de ani, si-a anuntat, joi, retragerea din activitate, informeaza site-ul oficial al Federatiei Engleze de Fotbal.

"Simt ca acum este momentul potrivit pentru a-mi incheia cariera, cand joc la cel mai inalt nivel. Vreau sa le multumesc tuturor colegilor mei, antrenorilor mari de la care am avut placerea de a invata. De asemenea, vreau sa le multumesc fanilor, care m-au sustinut si mi-au dat putere", a declarat Beckham.

 

David Beckham a precizat ca de-a lungul carierei a avut norocul de a-si realiza visele.

 

"Daca mi-ati fi spus cand eram mic ca voi juca si voi castiga trofee cu echipa cu care tineam, Manchester United, ca voi fi capitanul echipei nationale si voi juca pentru tara mea de peste 100 de ori si ca voi evolua pentru unele din cele mai mari formatii din lume, v-as fi raspuns ca e o fantezie. Sunt norocos ca am realizat acele vise", a adaugat el.

 

Beckham a fost international englez in 115 meciuri, un record, si a fost capitanul nationalei tarii sale la 58 de partide.

 

David Beckham a castigat Liga Campionilor, de sase ori campionatul Angliei, de doua ori Cupa Angliei cu Manchester United si campionatul Spaniei cu Real Madrid, inainte de a pleca in SUA, la LA Galaxy.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

 

In ianuarie, el a semnat un contract pe cinci luni cu Paris Saint-Germain si a ales ca salariul sau sa fie donat. in acest sezon, Beckham a castigat si campionatul Frantei, cu PSG.

 

Potrivit AFP, Beckham va juca ultimul meci din cariera in data de 26 mai, la Lorient, in ultima etapa a campionatului francez.

 

Iata de ce a fost supranumit cel mai bun mijlocas al tuturor timpurilor: