Vestea care a luat prin surprindere pe toti colegii de serial si prieteni ai Dilarei ( Ebru Ozkan ) din "Furtuna pe Bosfor!" Au ramas socati cand actrita a facut anuntul

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 iul 2022, 04:05

Distinsa actrita care interpreteaza rolul Dilarei in serialul "Furtuna pe Bosfor" a dat vestea cea mare pe platourile de filmare.

Dupa multi ani in care actrita a fost singura, se pare ca si-a gasit dragostea in bratele lui Ertan Saban, un actor de succes care a jucat si in serialul Valea Lupilor, difuzat si de postul Kanal D.


Pe toata lumea a surprins decizia actritei de a se casatori. Se pare ca el este barbatul care i-a castigat dragostea actritei si nunta o vor face la vara comform spuselor celor doi, mai exact dupa ce se incheie filmarile la serialul "Furtuna pe Bosfor".
Ebru si Ertan nu stiu inca ce locatie vor alege pentru ceremonie, insa sunt foarte fericiti ca vor sa faca acest pas.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.