Vestea dată de Geta Sterp! Ce se întâmplă cu ea, după ce a rămas însărcinată: „Anul ăsta am scăpat...”

Autor: Diana Ghita

Geta Sterp le-a dat o nouă veste fanilor din online

Sursa: Instagram Geta Sterp

De când a rămas însărcinată, Getuța Sterp nu mai poate practica activitățile gospodărești cu care era obișnuită, întrucât condiția ei nu îi permite să depună efort fizic intens.

În câteva postări pe Instagram, Getuța Sterp le-a dezvăluit oamenilor ce nu mai poate să facă în această perioadă. Spre exemplu, tânăra, care este însărcinată în aproximativ șase luni, nu mai poate merge la cules de fructe și nici nu mai poate ajuta la coborârea oilor de pe munte.

Ce se întâmplă cu Geta Sterp, după ce a rămas însărcinată

Într-un Instastory postat acum câteva ore, sora cea mică a lui Culiță Sterp s-a filmat cu coșul în mână, în timp ce se îndrepta spre grădină, pentru a aduna legume pentru

mâncare. Acum că este gravidă, Getuța nu poate ajuta la culesul prunelor, așa că, de această dată, i-a revenit responsabilitatea de a le găti oamenilor pe care i-a chemat la cules.

„Mă duc la grădină să iau legume, că astăzi îs la bucătărie. Oamenii adună prune, avem mulți oameni la adunat de prune ca să facem vinars, rachiu, cum se spune prin anumite zone, și voiam să vă spun că anul ăsta am scăpat de adunat la prune”,  a

spus Getuța Sterp în clip.

Citește și: Getuța Sterp, noi detalii despre sarcină! Sora lui Culiță Sterp a dezvăluit în câte luni este însărcinată: „Nu prea știa nimeni”

De asemenea, tânăra a postat o filmare pe Instagram după ce a parcurs câțiva kilometri cu ciobanii care aduceau oile familiei sale de pe munte. În videoclip, aceasta era foarte entuziasmată să ajute la treburile de la stâna de oi, însă, din păcate, anul acesta Getuța nu mai poate parcurge întregul traseu, din cauza sarcinii avansate. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Geta Sterp regretă că nu-și mai poate desfășura activitățile gospodărești așa cum o făcea înainte

Sora cea mică a lui Culiță Sterp și-a arătat mereu dragostea față de viața la sat și conexiunea puternică pe care o are cu natura și cu animalele, iar acest lucru a ținut să-l facă și prin respectiva postare, în care și-a exprimat regretul vizavi de faptul că nu se mai poate implica atât de mult în activitățile care o fac fericită.

„Știți că am fost crescută la oi, iar cu trecerea anilor, dragostea mea pentru ele a fost tot mai mare.

Au coborât de la munte și mai au puțin până acasă. În anii trecuți, mergeam și eu, dar acum, fiind însărcinată, nu am mai putut. Aseară am fost cu mâncare la ciobani și mi-au spus că, în dimineața asta, le trec peste calea ferată. Bineînțeles că m-am dus, când s-a făcut ziuă, să îi ajut. Am mers câțiva km pe jos, am încurcat puțin și circulația, însă oamenii au fost tare înțelegători.
Mulți se opreau și îmi spuneau: „Geta, te urmăresc pe Instagram, pe TikTok, ești o fată cum nu mai există”.

Citește și: Culiță Sterp, prins la mijloc între Daniela Iliescu și Mama Geta: „De dragul meu să vă înțelegeți”. Ce înțelegere a făcut artistul cu mama și logodnica lui

Am primit o grămadă de complimente, iar eu, zâmbitoare, le mulțumeam fiecăruia în parte. Un domn mi-a spus: „Poate ție ți se pare normal, dar noi când te vedem, nu ne vine a crede, pentru că tineretul și-a pierdut rădăcinile, nu le mai place munca, mai ales la animale”. Din păcate, așa este. Însă eu mereu m-am mândrit cu asta și îi mulțumesc Lui Dumnezeu că am avut parte de o viață superbă, în natură, înconjurată de animale!”,  a scris Getuța Sterp, în descrierea clipului postat pe Instagram.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.