Vestea momentului în tenis! Maria Sharapova este însărcinată cu primul copil. Prima imagine cu burtica de gravidă

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 20 ian 2023, 03:40

Este vestea momentului în tenis! Maria Sharapova este însărcinată cu primul copil. Prima imagine cu burtica de gravidă

Sursa: Instagram Maria Sharapova

Maria Sharapova așteaptă primul copil. Fosta tenismenă a anunțat că este însărcinată chiar de ziua ei de naștere. Rusoaica a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani.

Este vestea momentului în lumea tenisului. Maria Sharapova a anunțat că este însărcinată cu primul copil. În ziua în care a împlinit 35 de ani, pe 19 aprilie, fosta tenismenă a dezvăluit în mod oficial că va deveni mamă pentru prima dată. Fosta sportivă și logodnicul ei, Alexander Gilkes, sunt în culmea fericirii.

Maria Sharapova așteaptă primul copil

Fosta jucătoare de tenis este în culmea fericirii.

Marți, 19 aprilie, cu ocazia zilei sale de naștere, Maria Sharapova a postat pe pagina de Instagram o fotografie de pe plajă, aflată în vacanță, î n care se poate observa foarte clar burtica de gravidă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova)

”Începuturi prețioase!!! Mâncatul tortului aniversar pentru doi a fost mereu specialitatea mea.”, a scris Maria Sharapova în descrierea postării, potrivit spynews.ro

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Am spus ”DA” din prima zi în care ne-am cunoscut. Acesta ra micul nostru secret”, a transmis fosta jucătoare de tenis, la acea vreme.

Maria Sharapova și-a anunțat retragerea din tenis în februarie 2020, după 28 de ani de carieră.

”Sunt câteva lucruri simple pe care le aștept cu nerăbdare: un sentiment de liniște cu famiilia mea, să-mi beau cafeaua fără grabă dimineața, escapade neașteptate de weekend, exerciții fizicee la alegerea mea”, a transmis Sharapova, în februarie 2020, potrivit sursei citate.

Citeste si: Simona Halep a dat lovitura! Va fi antrenată de celebrul Patrick Mouratoglou, care a pregătit-o pe Serena Williams!