Vestea momentului pentru Simona Halep! Organizatorii US Open au făcut tristul anunț. Ce se întâmplă cu sportiva în aceste momente

Author: Diana Bostan
Actualizat: 23 aug 2023, 13:13

Simona Halep va rata US Open

Sursa: Instagram- Simona Halep

Simona Halep este la pământ după ce continuă suspendarea provizorie pentru dopaj. În urma acestei decezii, Simona Halep a fost retrasă automat de la turneul US Open.

Sportiva spera să revină pe teren cu ocazia turneului US Open, însă a avut parte de o nouă lovitură în cariera ei. US Open se desfășoară în perioada 28 august- 10 septembrie.

Simona Halep a fost retrasă de la US Open

Sportiva se afla pe o listă provizorie a participanților la turneu, însă menținerea suspendării pentru dopaj i-au făcut pe organizatori să recurgă la aceasă decizie.

Ca o ironie a sorții, ultimul meci jucat de Simona Halep a fost tot în cadrul turneului US Open, pe data de 29 august 2022.

Citește și: Simona Halep ar putea rata US Open și suma de trei milioane de dolari. Când va fi anunțată decizia finală în cazul scandalului de dopaj

„Potrivit regulamentului din turneele de Grand Slam, Simona Halep a fost retrasă automat de la US Open, în timp ce suspendarea ei a rămas activă la momentul stabilirii tabloului de calificări”, au

transmis organizatorii de la US Open.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Simona Halep a fost înlocuită în competiție de către jucătoarea americană Taylor Townsend, situată pe poziția 134 în clasamentul WTA. Sportiva se află pe locul 1.140

în clasamentul mondial al tenisului feminin și continuă lupta și așteaptă o decizie finală din partea tribunalului Sport Resolutions din Londra.

Simona Halep a primit vestea în timp ce se afla în Capri

Sportiva a decis că are nevoie de o pauză, astfel că a plecat într-o vacanță în Capri, acolo unde se bucură de fiecare moment și de frumusețile locului. Simona Halep s-a declarat cucerită de insula Capri și a împărtășit asta și cu fanii.

Citește și: Mărturia care ar putea scăpa-o pe Simona Halep de suspendare. Tenismena a fost audiată la Londra

Simona a ținut să le mulțumească fanilor pentru toată susținerea și pentru momentele frumoase. „Mulțumesc mult pentru toate cuvintele voastre frumoase. Le primesc cu drag. Sper că și voi aveți un zâmbet pe față indiferent de orice !!!”, a scris sportiva pe contul său de Instagram.

Citește și: Au început audierile în cazul de dopaj al Simonei Halep. Tenismena, suspendată de aproape un an

Tenismena se declară o luptătoare și încă speră că tribunalul Sport Resoluțions din Londra va veni în cele din urmă cu o decizie finală favorabilă ei.