Vestea mult asteptata de Gigi Becali!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:14

Becali va fi supus unei expertize medico-legale: Cer intreruperea pedepsei pentru o afectiune care nu poate fi tratata in penitenciar.

Gigi Becali va fi supus unei expertize medico-legale, care va fi facuta de Serviciul de Medicina Legala, au dispus, luni dimineata, magistratii Tribunalului Constanta, care au luat in discutie cererea de intrerupere a pedepsei depusa de avocatul omului de afaceri, urmatorul termen fiind 29 ianuarie.

Procesul de la Tribunalul Constanta a inceput in jurul orei 9.00, Gigi Becali purtand un guler cervical şi spunand ca nu i s-a permis sa poarte acest guler la Penitenciarul Jilava, fapt care i-a agravat afectiunea.



Gigi Becali a solicitat magistratilor intreruperea pedepsei din motive medicale, sustinand ca are nevoie de o operatie la coloana cervicala.

"Eu cer intreruperea pedepsei pentru o afectiune care nu poate fi tratata in regim penitenciar. M-am hotarat sa fac operatia. Am dureri mari, nu pot dormi noaptea. Vreau sa fac aceasta operatie in strainatate, nu in Romania", a spus Becali in fata instantei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii