Vestea pe care au dat-o Robert Drilea si Deea Maxer după un an de relație! Felicitări!

Autor: Diana Bostan

Deea Maxer și Robert Drilea au împlinit un an de relație

Sursa: Instagram: Deea Maxer Oficial

Deea Maxer și Robert Drilea au împlinit un an de relație. Vedeta a făcut totul public printr-un videoclip postat în secțiunea InstaStory.

Deea Maxer și-a refăcut rapid viața după divorțul de Dinu Maxer. Vedeta și-a găsit liniștea în brațele lui Robert Drilea, un tânăr afacerist din Capitală. Cei doi sărbătoresc astăzi, 5 aprilie, un an de relație, prilejul perfect pentru a face anunțul mult așteptat.

Deea Maxer și Robert Drilea sărbătoresc un an de relație

Deea Maxer și Robert Drilea sărbătoresc un an de relație, marcând un moment important în parcursul celor doi.

Deși la început au ales să-și țină relația departe de ochii curioșilor și să se bucure de intimitate, în ultimul timp cei doi par extrem de îndrăgostiți și fericiți alături unul de celălalt.

Citește și: ''Îi e teamă să nu pățesc ceva!'' Deea Maxer, luată la rost pentru un gest făcut în trafic. Cum le-a răspuns vedeta internauților

Aniversarea acestui moment special i-a adus împreună într-un cadru romantic, iar fanii au fost cu ochii pe mesajele lor de dragoste și gesturile tandre pe care le-au împărtășit pe rețelele sociale.

Pentru a marca fericitul moment, Deea Maxer a postat mai multe fotografii și videoclipuri pe contul său personal de Instagram, în secțiunea InstaStory.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Vedeta a surprins un tort alb ce avea în centru o lumânare cu cifra 1, pentru a marca împlinirea unui an de relație. Deea și Robert nu au sărbătorit singuri, ci alături de copiii vedetei din căsătoria cu Dinu Maxer. Pentru ca totul să fie și mai special, Deea Maxer a lăsat-o pe fiica sa să sufle în lumânare, semn că Robert și copiii Deei au deja o legătură puternică.

Într-un alt story se poate observa un buchet imens de flori, un aranjament floral pe care Robert i la oferit iubitei sale.

Ce spune Deea Maxer despre căsătorie

Într-un interviu recent, Deea Maxer a lăsat de înțeles că, în prezent, ar sta pe gânduri dacă ar lua în calcul o căsătorie cu Robert Drilea, spre deosebire de primele două luni de relație, când ar fi făcut acest pas fără să ezite.

Citește și: Dinu Maxer, amintiri dureroase despre moartea fratelui său! „A fost călcat de tramvai în fața blocului!” Artistul a redeschis cel mai trist capitol din viața sa

Cu toate acestea, vedeta a recunoscut că ar fi deschisă să se căsătorească cu actualul ei iubit. Mai mult decât atât, a afirmat că și-ar schimba numele de familie fără să aibă nicio ezitare.

Totuși, în ultima perioadă, pare că și-a reconsiderat opțiunile și nu se mai grăbește în această privință.

Eu aș răspune la întrebarea asta cu „DA' în orice punct al relației în care mă simt în siguranță, mă simt iubită, mă simt cu fluturi în stomac, mă simt protejată și am încredere în partener. Dacă după două luni de relație m-ar fi cerut, cred că în nebunia mea de îndrăgosteală aș fi acceptat. Eu cred în iubire absolută, cred în fidelitate, cred în căsătorie și la 33 de ani', a spus Deea Maxer, în cadrul unei emisiuni TV și citat de Viva.